Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ima li kakvih susreta uskoro???
Punisher:
--- Citat: Doomsday - 12 Veljača, 2007, 12:00:39 ---Onda, oćemo još jedan priobalni meet, ovu subotu zovu lipo vrime... :toothy9:
Ajmo, ekipa, svi prijedlozi dobrodošli... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ne vjerujem da ću stić išta napraviti sa skuterom do tad, imam pun k**ac posla tako da :'( :'( :'(
Doomsday:
--- Citat: Punisher - 12 Veljača, 2007, 12:21:58 ---
--- Citat: Doomsday - 12 Veljača, 2007, 12:00:39 ---Onda, oćemo još jedan priobalni meet, ovu subotu zovu lipo vrime... :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ne vjerujem da ću stić išta napraviti sa skuterom do tad, imam pun k**ac posla tako da :'( :'( :'(
--- Kraj citata ---
Aj ne pizdi, sidi iza Izd-a, i dođi, ako se dogovorimo... :laughing7: :icon_thumright:
IZd:
Ajmo, ... a di su drugi ...
Usput, ... možda mi bude problem u subotu (ali to ću znati tek u četvrtak), je li moguća alternativa u nedjelju???
Punisher:
--- Citat: Doomsday - 12 Veljača, 2007, 12:33:58 ---
--- Citat: Punisher - 12 Veljača, 2007, 12:21:58 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Aj ne pizdi, sidi iza Izd-a, i dođi, ako se dogovorimo... :laughing7: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Vidiš da ne pizdim nego žalim a vidiš da IZd nije siguran hoće li moći.
A i da idem sa IZd-om opet nisam siguran hoću li imati vrimena jer sam u ulasku u bussines pa zasad imam pun k**** posla sa sakupljanjem informacija i tako to.
Aj vidit ću kako će se razvijat situacija :icon_thumright:
Doomsday:
--- Citat: IZd - 13 Veljača, 2007, 11:29:52 ---Ajmo, ... a di su drugi ...
Usput, ... možda mi bude problem u subotu (ali to ću znati tek u četvrtak), je li moguća alternativa u nedjelju???
--- Kraj citata ---
Vrime nam ide na ruku, kako stvari sad stoje, i nedilja bi tribala bit sunčana... :icon_thumright:
Ima li ko ideju, di bi išli...? :icon_scratch:Oćemo ostat uz more, ili da riskiramo Knin...? :dontknow:
Ajmo, ekipa, preijedloge na sunce... :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju