Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

dopuna na 2009. mega meet

<< < (62/129) > >>

seba:

--- Citat: ChRiStIaN - 31 Siječanj, 2009, 20:48:42 ---Ajmo napravit kod mene!  :icon_biggrin:

Ogromno parkiraliste usred sume, reflektori i mjesto jedva ceka neki takav event da privuce ljude! Murije nema tam nit ne dolaze i mirna bosna!  ;D

--- Kraj citata ---

pa sta nisi prije rekao ;D
2TDottore-mislim da je 180fxr spominjao da moze rijesit nesto sa policijom,pa nek proba :icon_thumright:

2TDottore:

--- Citat: seba - 31 Siječanj, 2009, 20:53:04 ---
--- Citat: ChRiStIaN - 31 Siječanj, 2009, 20:48:42 ---Ajmo napravit kod mene!  :icon_biggrin:

Ogromno parkiraliste usred sume, reflektori i mjesto jedva ceka neki takav event da privuce ljude! Murije nema tam nit ne dolaze i mirna bosna!  ;D

--- Kraj citata ---

pa sta nisi prije rekao ;D
2TDottore-mislim da je 180fxr spominjao da moze rijesit nesto sa policijom,pa nek proba :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma super ak moze rjesit.To se cijeni al ova kombinacije kod kiche mi se jako svidja ak je tak kak prica a to cemo vidjet uskoro jer cemo otic na mjesto dogadaja i razmotrit situaciju.  :icon_thumright:

ChRiStIaN:
Ajmo onda kod mene...ko je za?!  ;D

Uslikam parking...ogroman, nigdje kuca niti nista, samo kleti i vikse! Niko od vikendasa da bi im smetalo il da bi zvali muriju, a parking nov novcat...prejebeno izgleda!

2TDottore:

--- Citat: ChRiStIaN - 31 Siječanj, 2009, 20:55:17 ---Ajmo onda kod mene...ko je za?!  ;D

Uslikam parking...ogroman, nigdje kuca niti nista, samo kleti i vikse! Niko od vikendasa da bi im smetalo il da bi zvali muriju, a parking nov novcat...prejebeno izgleda!

--- Kraj citata ---

kaj se mene tice prodano.Samo reci vlasnicima kleti da nam ostave kljuceve od podruma.  :laughing11:

Dirk23:
da se misli nesto ozbiljno i veliko napravit, datum bi se vec znao, i lokacija, ovako
cisto sumnjam, jer lako ovima iz zagreba, i okolice, i da saznaju tjedan dana prije, mi ostali, ipak trebamo se malo organizirat, posao, skola, financije...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju