Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dopuna na 2009. mega meet
2TDottore:
--- Citat: 180fxr - 31 Siječanj, 2009, 16:48:14 ---e da.... nedavno je na onom parkingu uz rotor u novom zagrebu.... bio je met auta.. bilo je i natjecanje i sve..... dobili su struju.. bla bla.... Mislim da se zove parking zrinjevac........ pitat cu na vw clubu.... ko je organiziro i kak se doslo do tog pa javim....
--- Kraj citata ---
daj nemoj za to ni pitat.To mi je 100m od doma.Nije fora uopce jer je preblizu. :laughing7:
seba:
zagreb je velik punk ku*ac,a vi ne mozete nac mjesto :dontknow:. bez ljutnje i svega,ali ono bas da nema neko mjesto malo mi je cudno
2TDottore:
--- Citat: seba - 31 Siječanj, 2009, 20:36:20 ---zagreb je velik punk ku*ac,a vi ne mozete nac mjesto :dontknow:. bez ljutnje i svega,ali ono bas da nema neko mjesto malo mi je cudno
--- Kraj citata ---
istina je to sta kazes da ima u zgb-u jako puno mjesta ali ne racunas na to da di god dodjes je velika sansa da dodje jako brzo policija jer se ovaj nas meet kao i sva druga slicna okupljanja smatraju kao javno remecenje reda i mira i bez dogovora sa policijom zaboravi u zgb-u odrzat neki veci meet jer bi ubrzo se svi morali razic.Zato kako sam vec rekao mjesto treba trazit cim dalje od grada sto je po meni puno bolja opcija.Sad koje je to mjesto to treba vidjet i dogovorit se.
Dirk23:
--- Citat: 2TDottore - 31 Siječanj, 2009, 20:41:37 ---
--- Citat: seba - 31 Siječanj, 2009, 20:36:20 ---zagreb je velik punk ku*ac,a vi ne mozete nac mjesto :dontknow:. bez ljutnje i svega,ali ono bas da nema neko mjesto malo mi je cudno
--- Kraj citata ---
istina je to sta kazes da ima u zgb-u jako puno mjesta ali ne racunas na to da di god dodjes je velika sansa da dodje jako brzo policija jer se ovaj nas meet kao i sva druga slicna okupljanja smatraju kao javno remecenje reda i mira i bez dogovora sa policijom zaboravi u zgb-u odrzat neki veci meet jer bi ubrzo se svi morali razic.Zato kako sam vec rekao mjesto treba trazit cim dalje od grada sto je po meni puno bolja opcija.Sad koje je to mjesto to treba vidjet i dogovorit se.
--- Kraj citata ---
Sta mora biti u zagrebu, pa normalno da ce policija odmah dopalit, ipak je to glavni grad (texas), ne kuzim zasto toliko forsiranje zagreba :dontknow:
ChRiStIaN:
Ajmo napravit kod mene! :icon_biggrin:
Ogromno parkiraliste usred sume, reflektori i mjesto jedva ceka neki takav event da privuce ljude! Murije nema tam nit ne dolaze i mirna bosna! ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju