Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dopuna na 2009. mega meet
seba:
--- Citat: eladio - 06 Siječanj, 2009, 18:41:02 ---
--- Citat: 2TDottore - 05 Siječanj, 2009, 09:07:05 ---
--- Citat: mrcina - 05 Siječanj, 2009, 08:48:37 ---elad neče sad niš da se upleče sve je na našim leđima a on daje zeleno ili crveno svjetlo.
--- Kraj citata ---
pitaj ti elada kolko je on spreman krznenih zivotinica izdvojit tak da znamo s cim raspolazemo i na cem smo. :laughing11:
--- Kraj citata ---
pitaj ga ti :icon_biggrin:
..ja ne mislim izdvajat..
..eventualno ulagat u nesto (ne s ciljom zarade , vec da se vrati ulozeno)
ono sto je cinjenica je da ja za sad pomno pratim, i cekam, radim na nekim drugim stvarima i kad dodje vrijeme cu se i ja prikljucit vise nego jasno..
sto se tice krznenih, par somova cu moci uloziti , nista znacajno, tako da je to projekt koji mozemo jedino zajedno organizirat :redface:
sto se tice sponzora, trebali bi probat pitat neku pivnicu, znate neku vezu? :redface:
--- Kraj citata ---
mom starom je prima sponzor,pa cu rec starom da pita ako su zainteresirani za dat nesto para,ili bar pica nesto ili sator neki. javim kad saznam nesto
eladio:
--- Citat: seba - 09 Siječanj, 2009, 22:27:06 ---
--- Citat: eladio - 06 Siječanj, 2009, 18:41:02 ---
--- Citat: 2TDottore - 05 Siječanj, 2009, 09:07:05 ---
--- Citat: mrcina - 05 Siječanj, 2009, 08:48:37 ---elad neče sad niš da se upleče sve je na našim leđima a on daje zeleno ili crveno svjetlo.
--- Kraj citata ---
pitaj ti elada kolko je on spreman krznenih zivotinica izdvojit tak da znamo s cim raspolazemo i na cem smo. :laughing11:
--- Kraj citata ---
pitaj ga ti :icon_biggrin:
..ja ne mislim izdvajat..
..eventualno ulagat u nesto (ne s ciljom zarade , vec da se vrati ulozeno)
ono sto je cinjenica je da ja za sad pomno pratim, i cekam, radim na nekim drugim stvarima i kad dodje vrijeme cu se i ja prikljucit vise nego jasno..
sto se tice krznenih, par somova cu moci uloziti , nista znacajno, tako da je to projekt koji mozemo jedino zajedno organizirat :redface:
sto se tice sponzora, trebali bi probat pitat neku pivnicu, znate neku vezu? :redface:
--- Kraj citata ---
mom starom je prima sponzor,pa cu rec starom da pita ako su zainteresirani za dat nesto para,ili bar pica nesto ili sator neki. javim kad saznam nesto
--- Kraj citata ---
nek daju pica i nesto opreme :redface: :redface: :redface: :toothy3:
sp...:
a malo je zajebano nać sponzore,......e i da ...neko je odma na početku čim ste otvorili temu pital za mičevec...pa da odgovorim,tamo je sad amc-test sigurne vožnje, više nije staza..tak da to otpada :)
seba:
evo prima javlja da nema nista. cak nece ni mom starom bit sponzor vise valjda. jel se zna mozda datum koji ce bit,idem na maturalac u 6. mjesecu pa me zanima
sp...:
a sjeb.....a ko zna di je još ljeto bumo se dogovarali kad zatopli malo......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju