Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dopuna na 2009. mega meet
180fxr:
meni se cini da se mi koji to ocemo radit moramo nac negdje...... pa bar kicho,mrcina,ja i ostali koji oce???
eladio:
--- Citat: 2TDottore - 05 Siječanj, 2009, 09:07:05 ---
--- Citat: mrcina - 05 Siječanj, 2009, 08:48:37 ---elad neče sad niš da se upleče sve je na našim leđima a on daje zeleno ili crveno svjetlo.
--- Kraj citata ---
pitaj ti elada kolko je on spreman krznenih zivotinica izdvojit tak da znamo s cim raspolazemo i na cem smo. :laughing11:
--- Kraj citata ---
pitaj ga ti :icon_biggrin:
..ja ne mislim izdvajat..
..eventualno ulagat u nesto (ne s ciljom zarade , vec da se vrati ulozeno)
ono sto je cinjenica je da ja za sad pomno pratim, i cekam, radim na nekim drugim stvarima i kad dodje vrijeme cu se i ja prikljucit vise nego jasno..
sto se tice krznenih, par somova cu moci uloziti , nista znacajno, tako da je to projekt koji mozemo jedino zajedno organizirat :redface:
sto se tice sponzora, trebali bi probat pitat neku pivnicu, znate neku vezu? :redface:
Luka 0101:
Ja sam radio u roto-prometu...
2TDottore:
--- Citat: eladio - 06 Siječanj, 2009, 18:41:02 ---
--- Citat: 2TDottore - 05 Siječanj, 2009, 09:07:05 ---
--- Citat: mrcina - 05 Siječanj, 2009, 08:48:37 ---elad neče sad niš da se upleče sve je na našim leđima a on daje zeleno ili crveno svjetlo.
--- Kraj citata ---
pitaj ti elada kolko je on spreman krznenih zivotinica izdvojit tak da znamo s cim raspolazemo i na cem smo. :laughing11:
--- Kraj citata ---
pitaj ga ti :icon_biggrin:
..ja ne mislim izdvajat..
..eventualno ulagat u nesto (ne s ciljom zarade , vec da se vrati ulozeno)
ono sto je cinjenica je da ja za sad pomno pratim, i cekam, radim na nekim drugim stvarima i kad dodje vrijeme cu se i ja prikljucit vise nego jasno..
sto se tice krznenih, par somova cu moci uloziti , nista znacajno, tako da je to projekt koji mozemo jedino zajedno organizirat :redface:
sto se tice sponzora, trebali bi probat pitat neku pivnicu, znate neku vezu? :redface:
--- Kraj citata ---
evo pitam ga :icon_biggrin:
sefe.ja mogu pitat decke koji su predsjednici par moto klubova koji su mi frendovi i koji svake godine organiziraju moto susrete kolko ih to sve otprilike kosta i onda mogu procjenit sta nama od tog sveg treba a sto netreba i onda ti predocim racune :toothy9: pa onda eventualno vidimo kolko cemo novaca moc dobit od nekih sponzora ako ce ih bit a ostatak cemo morat sami skupit ak je potrebno.Kaj se mene tice kak je vec neko predlozio nije bed da svako da recimo 100kn ko hoce ak ce falit novaca ali ja znam da se ulozeni novci u tak neki projekt nemogu vratit nego se eventualno moze vratit jedan dio a i po meni kad se organizira nesto takvo nejde se na nikakvu zaradu nego se svjesno ulazi u trosak i bitno je samo da cim vise ljudi dodje na susret a kolko ce se novaca vratit od cuge i klope to je skroz nebitno. :icon_thumright:
eladio:
..savjeti iz moto klubova su svakako dobro dosli.. :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju