Općenito > Generalno o skuterima

Dilema do 10 000kn!

<< < (3/3)

pinbot:
Hvala na informacijama, sad se moram povuc i razmisliti sta cu, javim se kad kupim... :hello:

Doomsday:
Razmisli i o Kymco Agility 50 4T, ako ti se neda kemijat, kažu da ide skroz OK, a nije dvotaktni, manje zajebancija, više je đir pali-vozi, ali zato nema poštenog tjuninga ka na cvaji, pa sad...
http://www.kymco.hr/modeli_info.asp?id=9
I on je ispod 10 tisuća kuna, pa bi moga bit OK kupnja (bar neće bit smrada od izgorenog ulja... :laughing7: )

vanilla:

--- Citat: pinbot - 22 Siječanj, 2007, 10:28:06 ---Hvala na odazivu ekipa :) Mozda nisam na pocetku rekao zasto mi treba skuter, vozilo za prevaliti 10km dnevno za posao, i jednom tjedno mozda na neki brijeg (okolica Samobora, Zumberak) sparkirat se i prosetat po prirodi. Znaci nista posebno, nista nabrijano. Htio bi vozilo koje kad kupim, sjednem na njega i vozi, sta se tice blokade, to ne igra veliku ulogu, ako ide 60ak na sat, to je cisto dovoljno, jedino me brine pouzdanost i dostupnost djelova. S obzirom da ce mi to biti jedino prevozno sredstvo od proljeca do jeseni htio bi nesto po cemu nemoram prckati, dosta mi je kemijanja :laughing1:. Slazem se da su polovni talijani zakon (bili i bit ce) ali nisam imao sa polovnim autima srece, pa me strah polovno bilo sta kupovat vise, tako je i pala odluka za novo. Evo sad je i Sym u igri, cini se ok, mozda Sym i Generic.
BTW, Roby44, jel si ti zadovoljan sa Genericom, izgled je super, masina je poznata, ide 60 bez blokade?, kako potegne u brdo?, jesi imao puno troskova?

--- Kraj citata ---

ak mislis osvajat brda, onda nikako nemoj te jeftine skutere.. radije uzmi taj poggialijev za 7000kn, za tih 3000si kupis kacigu i jaknu i sve super, imas skuter koji je piaggio, trajna masina, ako ti bude preslabo uvijek moze tuning, a da ne govorim da servisa za njih, a bome i dijelova ima stvarno na svakom cosku.. a ovi xorovi, simovi, cpiovi i ostali se nisu bas pokazali kao najsretnije rijesenje

btw ako te tak jako strah, povedi sa sobom nekog ko se kuzi u motore, il kupi od nekog poznatog.. ima tisuce i tisuce nacina, a vjeruj mi ipak je sigurnije nego kupovat te prakticki no name skutere.

odin:

--- Citat: Doomsday - 22 Siječanj, 2007, 12:07:07 ---Razmisli i o Kymco Agility 50 4T, ako ti se neda kemijat, kažu da ide skroz OK, a nije dvotaktni, manje zajebancija, više je đir pali-vozi, ali zato nema poštenog tjuninga ka na cvaji, pa sad...
http://www.kymco.hr/modeli_info.asp?id=9
I on je ispod 10 tisuća kuna, pa bi moga bit OK kupnja (bar neće bit smrada od izgorenog ulja... :laughing7: )

--- Kraj citata ---

sad je i KYMCO ZX 50 ispod 10.000kn (9.500), a i vitality 50 na akciji, doduse malo skuplji od 10.000 (10.900), ali je zato sigurno best buy u ekonomskoj klasi, performansama i dizajnom.

sto se tice agilityja, imamo za manje od 1.000kn originalni kymco kit od 70ccm, jako dobro dodje :-) Iako, od svih 4T 50cc skutera, ide daleko najbolje.

Inace, kymco je prvi u ponudi imao 4T skuter od 50cc, jos 1997 godine, postojao je model Filly 50, to ti je kasnije iskolonirano u ovo sto se kod nas zove Baotian, a u biti klonira svaki kineski proizvodjac :-)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju