Općenito > Generalno o skuterima
Dilema do 10 000kn!
Poggiali:
Pa na mojem je več sve zamjenjeno, za ostatak si kupi kacigu i jaknu :)
Dino:
--- Citat: Poggiali - 19 Siječanj, 2007, 17:53:49 ---Kupiš moj polovni i još ti ostane love, a šišaš sve serijale http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=280.0 :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
ili kupiš mog leonarda i šišaš sve serijale od 125ccm :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
StreetRunner:
Ja ti isto preporučan kupnju polovnog.Kod novog skutera ti nesmiš gledat samo njegovu cijenu.U toj cijeni nije registracija i ostala papirologija uračunata ali nema veze sad to.To zanemari.Kupiš jedan polovni skuter koji što manje kilometara i onda se baciš na posa ovo što ti je MrJ reka:potrošni djelovi i to ti je to :glasses9: :frajer: :headbang:
pinbot:
Hvala na odazivu ekipa :) Mozda nisam na pocetku rekao zasto mi treba skuter, vozilo za prevaliti 10km dnevno za posao, i jednom tjedno mozda na neki brijeg (okolica Samobora, Zumberak) sparkirat se i prosetat po prirodi. Znaci nista posebno, nista nabrijano. Htio bi vozilo koje kad kupim, sjednem na njega i vozi, sta se tice blokade, to ne igra veliku ulogu, ako ide 60ak na sat, to je cisto dovoljno, jedino me brine pouzdanost i dostupnost djelova. S obzirom da ce mi to biti jedino prevozno sredstvo od proljeca do jeseni htio bi nesto po cemu nemoram prckati, dosta mi je kemijanja :laughing1:. Slazem se da su polovni talijani zakon (bili i bit ce) ali nisam imao sa polovnim autima srece, pa me strah polovno bilo sta kupovat vise, tako je i pala odluka za novo. Evo sad je i Sym u igri, cini se ok, mozda Sym i Generic.
BTW, Roby44, jel si ti zadovoljan sa Genericom, izgled je super, masina je poznata, ide 60 bez blokade?, kako potegne u brdo?, jesi imao puno troskova?
roby44:
a gle, on je kompletno napravljen za normalnu voznju po gradu bez nekih sportskih ambicija, buduci da meni to nije bilo dovoljno neke sam dijelove promijenio i sve ok.
sto se dijelova tice stvarno nemas brige, doslovno sve imaju tako da oko toga nema brige.
ali svakako bi ti preporucio promjenu variomata, sam variomat mu je blokada koji mu ne da vise od 60, s kitom 70...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju