Tehnički kutak > Tuning skutera
Nova s6 HPC radilica, zahrđala, ko u moru da je bila :(
vpucko:
eo ja svoju bgm odma prvi dan izvadio van i stoji mi u polici i nist ni truncice :)
3alfa3:
Za ubuduce....
Radilica se cuva onako kako ju trgovci i prodaju - nauljenu i zamotanu u najlon.
Dirk23:
Bem ti s6, samo dobra reklama i cijena, i sminka, sve to stvarno izgleda ljepo, kvalitetno, a jos i jeftino, kud ces bolje, e evo ti na, bez uvrede romima, ali ko da su od cigana kupovali materijal,hmm, pa neznam bas dali bi cigo i isao toliko se spustati
pa da njima prodaje materijal! Najrađe bi je uzeo, i tamo njihovom onom inzinjeru u pak je nabio, ali nas nabio, neka osjeti tu ruzinu, pi*da mu materina!
3alfa3:
--- Citat: Dirk23 - 27 Prosinac, 2008, 16:17:28 ---Bem ti s6, samo dobra reklama i cijena, i sminka, sve to stvarno izgleda ljepo, kvalitetno, a jos i jeftino, kud ces bolje, e evo ti na, bez uvrede romima, ali ko da su od cigana kupovali materijal,hmm, pa neznam bas dali bi cigo i isao toliko se spustati
pa da njima prodaje materijal! Najrađe bi je uzeo, i tamo njihovom onom inzinjeru u pak je nabio, ali nas nabio, neka osjeti tu ruzinu, pi*da mu materina!
--- Kraj citata ---
Pa nije radilica kriva sto je zahrdjala nego nepravilno skladistenje. Svaka bi tako zahrdjala jer je oksidacija prirodan proces tog materijala.
btw, S6 ju ne proizvodi nego samo prodaje :icon_thumright:
Dirk23:
Ne bjezim od toga, da je to prirodan proces, samo sta u mom slucaju, to napreduje, puno puno brze nego inace, i opet cu ponovit, radilica je bila u kutiji, u ormaru, iznad kreveta di spavam, nikada bila na vanjskom zraku, nikada! Uff, dosta vise, jer se samo iznerviram bezveze, probat cu onako, kako me savjetovali, a ako ne bue islo, se javim opet, thx
LOCK
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju