Tehnički kutak > Tuning skutera
Nova s6 HPC radilica, zahrđala, ko u moru da je bila :(
Dirk23:
Radilicu, sam izvadio, iz onog njenog najlona, da je pogledam, i vratio je u najlon i kutiju, i kutiju stavio u ormar, da ceka montazu, kada dođu i ostali djelovi, i nakon nekoga vremena, izvadim je van, i imam sta vidit, radilica, ko u moru da je bila, pohrđavila, a skoro pa cijela, kao sta se vidi na slikama, i pitanje je, kako da tu hrđu ucinkovito maknem, a da ne dođe do neke stete, i molim, da samo oni koji stvarno znaju, mi daju odgovor! Uglavnom, razocarenje totalno, ma vise niti jednu vidu, necu s6 uzimat, nista, ninente, nada!
:sad1: :sad1:
SlowRider:
Naulji radilicu i onda ju spremi. Sada mozes pomocu 2t ulja i krpice odstraniti tu hrdju.
black-rox:
Nije ti tu kriv S6 nego vlaga zato ti je zahrđala moja je meni stajala doma godinu dana pa nije imala ni trunka ruzine.....
Hrga:
hehe, pa nije radilica kriva... sto posto ti je stajala u garazi di je hladno + vlaga... svaka bi zahrdala :(
Dirk23:
--- Citat: SlowRider - 26 Prosinac, 2008, 16:03:49 ---Naulji radilicu i onda ju spremi. Sada mozes pomocu 2t ulja i krpice odstraniti tu hrdju.
--- Kraj citata ---
Thx, cu probat tako.
Ma u sobi, u ormaru nema vlage, kod frenda u radioni, je polini radilica stajalaa, par mjeseci, u radioni, di nema grijanja ni nista, samo neki mali radiator, i nista joj nije bilo, ko i prvoga dana kada je donesao, a isto ju je vadio van, radilica je kvalitetno napravljena, stvarno, i ljepa obrada, ali materijal, je neki fus, ali teski fus!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju