Ostalo > Svijet računala i mobitela

nova konfiguracija do 7500kn

<< < (7/8) > >>

speedburn2:

--- Citat: eladio - 24 Prosinac, 2008, 20:38:37 ---evo primjer kad je sve iz lose serije  :icon_biggrin:

..taj celeron nema realnog potencijala , a ni SIS chipseti nisu bas klokerfrendly  :toothy3:
..kod tih celerona je poznato da su svi "isti", radio on na 2,6 ili 3,4 ghz, premalo cachea ga koci i stvara usko grlo  , i nema nekog pomaka :redface:

..ta grafa je low , tako da nema bas nekog smisla nju dirat  :dontknow:

--- Kraj citata ---

os rec komp je u kur*u i ako budem prckao bit ce u jos vecem

Pupo:
Eo moja konfa iz ve-mila opet. Ovakvu konfu je moguće i jeftinije složit uz korištenje nabava.net
I napomena da ti ovako nešto treba samo ako igraš igrice, ako ne, ovo je totalni overkill. Bolje si kupiš nešto za lunu!!

Intel Core 2 Quad Q9450 BOX, 4×2.66GHz, 1333MHz, 775-pin, 12MB
MB Gigabyte EP45-UD3, s775, iP45, DDR II, SATA II, FW, GLAN
DDR2 4GB (2x2GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, gold XTC, Vista Performance, DC kit
Gainward BLISS GTX260, GF GTX260 896MB DDR3, PCI-E, TV-out, dual DVI
HDD HITACHI HDS721010KLA330 1TB SATA-300 7200rpm 16/32MB
OCZ power supply StealthXStream 500W
Chieftec midi tower Aegis CH-02B-BM, bez PS, crno, USB, FW, audio
HDD HITACHI HDS721010KLA330 1TB SATA-300 7200rpm 16/32MB
ARCTIC Freezer 7 PRO, LGA 775

sveukupno: 7.375,69 krznaša
jedna balansirana konfa.

edit: speedburn točno to što kažeš, ja imam sličnu konu i stvar je ovakva. Da je uspiješ i naklokati za jedno 30% opet ti nove igrice rade jednako sporo.

eladio:

--- Citat: speedburn2 - 24 Prosinac, 2008, 20:44:08 ---
--- Citat: eladio - 24 Prosinac, 2008, 20:38:37 ---evo primjer kad je sve iz lose serije  :icon_biggrin:

..taj celeron nema realnog potencijala , a ni SIS chipseti nisu bas klokerfrendly  :toothy3:
..kod tih celerona je poznato da su svi "isti", radio on na 2,6 ili 3,4 ghz, premalo cachea ga koci i stvara usko grlo  , i nema nekog pomaka :redface:

..ta grafa je low , tako da nema bas nekog smisla nju dirat  :dontknow:

--- Kraj citata ---

os rec komp je u kur*u i ako budem prckao bit ce u jos vecem

--- Kraj citata ---

nece biti ni u vecem ni u manjem...
bit ce u istom  :redface:  :icon_biggrin:

Pupo:
eo u kojem bi ja smjeru išao ako neigraš igre, više na multimediju i filmove i da možeš gledat slike skutera u velikoj rezoluciji i čuti zvuk 2t u surroundu :D

dhorvat:
Ja se izvinjavam s ovim i CrossFireom. Još gledam u sliku ploče, pazi ovo: VIDIM da ima jedan PCI-E i ne reagiram.

Ali nije mi jasno čemu pljujete po tom jadnom Fortronu? Jel stvarno loše ili u čemu je stvar. Ja imam svoju konfu na njegovom 350 Wattnom napajanju i radi ko beba. A poznato je da GV-RX165P256D-RH jede struju ko gladan cucak šniclu. I radi sve odlično 2 godine. I nikad nikakvih problema. 400W je provjereno kod frenda, negdi godinu dana malo više ga ima... Jel moguće da taj 500 W onda ne valja? Pa nebi bez veze napisal to napajanje kad mi se činilo dosta pouzdanim

EDIT:

Evo malo slabiji proc, matična SA CF-om i bolje napajanje vama za želju:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju