Ostalo > Svijet računala i mobitela
nova konfiguracija do 7500kn
dhorvat:
--- Citat: robert - 24 Prosinac, 2008, 17:37:37 ---evo danas mi crkao komp(harddisk je dao svoje), i to opet na badnje večer kao i prošle godine matična ploča!
sad si polako skupljam novce za novi komp i planiram dati maksimalno 7500 kuna!
treba mi sve novo, od kućišta do dvd pržilice. koju marku i gdje kupiti?
--- Kraj citata ---
Čekaj znači cijeli komp ti treba? I monitor i tipkovnica i miš...?
Ili "samo" kučište za 7500? Ako samo kučište, nema potrebe ići u takvu krajnost. Moja preporuka je kučište od 5 do 5 i pol tisuća kuna. Prek toga se ne isplati ić.
Reci kaj ti treba pa ću ti napisati konfu
Mr J:
--- Citat: eladio - 24 Prosinac, 2008, 18:56:43 ---1. na toj ploci se ne moze klokat, takav je bios kod orginal intel ploca, treba uzeti negu drugu (DFI) koja ima intel chipset i onda ok
2. taj proc koji si ti naveo je odlican kloker! (s toga kazem ploca i nije neki izbor)
3. dd3 je trenutno neisplativ i svakako nije nista posebno ni brzi (dok ne ode s brzinama gore)
4. znas i sam koliko mi je diskova proslo kroz ruke i jednog sam postao svjestan, treba uvjek gledati koja je serija, nisam naveo WD nego WD serija AAKS , to nije isto :icon_biggrin: , trenutno seagate statisticki od serije *.11 i nije naj izbor.. WD AAKS su super diskovi po onome sto sam sam vidio, i po onome sto citam po forumima, reviewima
(napomena: kod diskova i najbolji riknu tako da nikad ne znas)
5. ati 4850 imam i radila je i na 400w chifteku, a znam da je drugima radila i na slabijim napajanjima , to je svakako dobra preporuka :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Sto vise reci?!
:laughing6:
Znam da si u tim vodama i da imas dosta znanja oko toga pa sam trazio objasnjenja jer nisam toliko upucen.
Robert savjetujem ti da ti Goran slozi konfiguraciju.
P.S. Bios se uvijek moze flashati ali kao sto ti kazes bolje neka druga ploca sa p45 chipsetom ili slicnim. Ja bih ipak preporucio barem 450-500W bit ce stabilnije. 4850 je izgleda izbor vecine :)
robert:
--- Citat: dhorvat2 - 24 Prosinac, 2008, 19:03:42 ---
--- Citat: robert - 24 Prosinac, 2008, 17:37:37 ---evo danas mi crkao komp(harddisk je dao svoje), i to opet na badnje večer kao i prošle godine matična ploča!
sad si polako skupljam novce za novi komp i planiram dati maksimalno 7500 kuna!
treba mi sve novo, od kućišta do dvd pržilice. koju marku i gdje kupiti?
--- Kraj citata ---
Čekaj znači cijeli komp ti treba? I monitor i tipkovnica i miš...?
Ili "samo" kučište za 7500? Ako samo kučište, nema potrebe ići u takvu krajnost. Moja preporuka je kučište od 5 do 5 i pol tisuća kuna. Prek toga se ne isplati ić.
Reci kaj ti treba pa ću ti napisati konfu
--- Kraj citata ---
samo kućište sa svim unutra!
dhorvat:
Evo iz vemila!
BTW. jel dosta jako napajanje? ...eladio i ekipa :toothy11:
Brla:
evo dhorvat je složio jebenu konfiguraciju i jedino ak oš proć jeftinije uzmež samo jednu grafu... a vi brijete overclock ovo ono pa valjda čovjeku nije potreban overclock i matične preko 1000 kn bezvezno bacanje novaca
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju