Ostalo > Svijet računala i mobitela
Euro Truck Simulator ???
stipe:
--- Citat: RimSo - 26 Prosinac, 2008, 02:31:40 ---Daj batali priču nego koja ti je grafička ?? :toothy10:
--- Kraj citata ---
ati radeon 9600 128mb
a vidi maloga, lezi na boku :D i gleda zvizde...
Marekvz1:
igrica je ok,tj.to je simulator.nećeš valjd vozit jednu turu 5 sati,zato voziš 10 minuta.a to kaj ne možeš ulovit pravac,treba vježbat.i ne može bit isto,stvarnost i igrica.i zato ne možeš reć da je sranje.
stipe:
hehehe cilo jutro igram, stuka sam do sad pun kufer auta :toothy10:
a i snimija sam mobitelom, znam, glupo od mene snimat sa monitora, al eto, cisto da se vidi :D
ima i drugi video, cak i gume pali :D
PROOF:
king of the road je bolja,imas limit brzine,policija te ganjha i sve..ili 18 wheel of steel............
ChRiStIaN:
--- Citat: PROOF - 26 Prosinac, 2008, 11:44:15 ---king of the road je bolja,imas limit brzine,policija te ganjha i sve..ili 18 wheel of steel............
--- Kraj citata ---
pa ovo ti je 18wos samo kaj se radnja dogada u europi i europski su kamioni...
--- Citat: Marekvz1 - 26 Prosinac, 2008, 10:57:05 ---igrica je ok,tj.to je simulator.nećeš valjd vozit jednu turu 5 sati,zato voziš 10 minuta.a to kaj ne možeš ulovit pravac,treba vježbat.i ne može bit isto,stvarnost i igrica.i zato ne možeš reć da je sranje.
--- Kraj citata ---
a sad si ga reko...bas zato kaje simulator bi trebala bit realnija! ovo je nis drugo nego arkada...king of the road kolko god da ju jebe grafika je bolja igra nego ovo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju