Ostalo > Svijet računala i mobitela
Euro Truck Simulator ???
RimSo:
Ljudi..mislim da su neki čuli a neki ne..da li ste probali ovu igru..probao sam je kod frenda i jako mi se sviđa ali imam jedan problem..da li mi može neko pronaći neki mod ili patch kako to da igram na NVidia GeForce MX4000 grafičkoj kartici jer vidim da igra ne podržaje te kartice..
Marekvz1:
ja ti je imam,igrao sam do prije 2 mj.,dobro da si me sjetio.al o tim karticama ti nemam pojma,sorry :binkybaby:
vekyyy:
igrao igru .. igra je cist ok samo je dosadno ono kaj stalno na pocetku moras ic na iste rute voza.. pa malo dosadi.. inace cist ok.. onaj najjaci kamion sam nabrijal do kraja i isal je oko 170 :D
Bruno1990:
--- Citat: vekyyy - 23 Prosinac, 2008, 20:23:37 ---igrao igru .. igra je cist ok samo je dosadno ono kaj stalno na pocetku moras ic na iste rute voza.. pa malo dosadi.. inace cist ok.. onaj najjaci kamion sam nabrijal do kraja i isal je oko 170 :D
--- Kraj citata ---
tak i ja..ono vrijeme ti ide..a kamion vozi katastrofa nejde s mjesta..onda dodes na odrediste nemres prikolicu ispakirat van.. haha :headbang:
RimSo:
Ma znam da je igra dobra nego dal se neko bavi tom tematikom grafičkih kartica..ćuo sam da ima kao neki kod koji se unese u config.cfg ili negdje i da radi na svim grafičkim kartama..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju