Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk

<< < (65/88) > >>

dino_sk:

--- Citat: Drnda-1 - 11 Siječanj, 2010, 22:23:48 ---lim zna rezonirati tj vibrirati.. pa samo rijesi da nebi sve od zivaca jednom pocupao...  :laughing7:

--- Kraj citata ---
lol ......drnda   :toothy12: 
pa nece ic lim tanak ko papir neg flah 2-3mm pa nece moc vibrirat  :toothy11:

Drnda:
koda pravis nosac aviona a ne stop svijetla :toothy12: :toothy12: :toothy12:

dino_sk:

--- Citat: Drnda-1 - 11 Siječanj, 2010, 23:06:23 ---koda pravis nosac aviona a ne stop svijetla :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
nije stvar u tome , neg debljina mora bit ona da taman oni limici sto idu serafi u njih fino legnu
i da mora bit cvrsto  :redface:

Drnda:
ajde onda drzim palcve.. za koji dan ja moram isto to na speediju raditi + jos i prednju maski preraditi jer sam je budala izbusio bezveze...

dino_sk:
dogodilo se ono cega sam se bojao  ::)  a to je da sam jucer isao do frenda da mi kompresorom filer baci gore dosao doma i smontirao gore sa filerom alii se desilo to da kako iznutra nisam niti jedan sloj nanesao diše i kit je popucao na par mjesta  :toothy12:     nis sad moram kupit jos smole i vlakana i iznutra sve poljepit da bi to bilo cvrsto ko stijena , i onda presmirglat ono gdje je pukao i ponovo prekitat , oduzit ce se ovo taman do zagorje toura  :laughing6:

sva sreca pa sam isao smontirat gore prije nosenja na lakiranje jer bi si jaja odsjekao da se to desilo prelakirano

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju