Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk

<< < (66/88) > >>

Drnda:
neda ti se smolom raditi bas ha?
ajde ako ti se nakon ovoga bude dalo, donesem ti ja pola mojih plastika... sve treba preraditi  :laughing7: :laughing7:
a slusaj, ja ispod 2 sloja nema sanse da ikada radim, uvijek sam barem 2 ili 3 sloja radio... ali draze mi sa plastikom raditi nego kitati.. e to mrzim...

vx:
mislim da bi sa strane trebao povući neke 2 oštre linije, jer je nekako prazno,tupavo. te 2 linije  bi ga podigle dosta. jer se zadnji kraj preblag. znači bilo bi dobro urezati po 2 crtice sa svake strane bočno.dubljine 0.3cm a visoke 0.5 (bezveze kažem ali otrpiliek tako nešto) i to po dužini, znači od početka sica do štopa . neznam jesi li me shvatio  ???

svaka čast na trudu,očekivao sam da će ispasti dosta lošije. iznenadio si me :icon_thumright:

dino_sk:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Siječanj, 2010, 14:39:50 ---neda ti se smolom raditi bas ha?
ajde ako ti se nakon ovoga bude dalo, donesem ti ja pola mojih plastika... sve treba preraditi  :laughing7: :laughing7:
a slusaj, ja ispod 2 sloja nema sanse da ikada radim, uvijek sam barem 2 ili 3 sloja radio... ali draze mi sa plastikom raditi nego kitati.. e to mrzim...

--- Kraj citata ---
ma ima kod mene s gornje strane i po 10 slojeva dok sam poravnao , samo nema nista s unutarnje na spojevima gdje se spajaju plastike  i tu je kit popucao

btw. prespricao sam sprejem da vidim kak ce ispast jer ga ionako moram ponovo jebavat   :laughing6: 
slike navece  :toothy9:

steeef:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Siječanj, 2010, 14:39:50 ---neda ti se smolom raditi bas ha?

--- Kraj citata ---

pošalji meni na obradu...viš-manje mi dosadno ove dane  :toothy12: :icon_biggrin:

Drnda:

--- Citat: stefek - 13 Siječanj, 2010, 15:42:06 ---pošalji meni na obradu...viš-manje mi dosadno ove dane  :toothy12: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
mogao bi ti ja poslati gileru pa mi rijesi plastike, prihvate za neke gluposti i struju....  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju