Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk
PanTheR_oo7:
--- Citat: dino_sk - 09 Siječanj, 2010, 19:12:57 ---danas su sve sitnice rjesene , znaci bilo je nekih sitnih popravaka i sad mogu konacno reci to je to :toothy10:
ostalo mi je jos s vodobrusnim sve preslajfat i onda ide na lakiranje
mislim da ce iduci tjedan bit sve tuto kompleto :redface: pa cemo onda vidit konacan rezultat :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Dino, svaka cast na ulozenom trudu za rad, zivcima itd.
Nadam se da ce to biti ono sto si zamislio!
Sretno s daljim radovima! :icon_thumright:
aeroxtuning:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 10 Siječanj, 2010, 00:57:39 ---jao ljudi jeste vi zajebani
niko ne zna prihvatit kritiku...
Mene zaboli **rac kako ce ko raditi. Nije moj motor. Imam svoj i njega sredjujem po svom ukusu, kao i svi ostali!!!
Samo sam dao svoje misljenje... a moje misljenje je da je upropastio "gilerine oštre ivice" (haman sam jedini iskren, a ne ko neki pa samo hvale ulizuju se i nez ni ja sta vise...)
Ja kad nesto planiram raditi, uvijek pitam prijatelje oko sebe... sta mislis o ovome, a sta o onome... sve pohvale, prijedloge, i kritike su dobro dosle...
ALI SE NI NA KOGA NE ISTRESAM!
--- Kraj citata ---
jel ja tebe napadam možda?pogledaj pitanje koje sam ti postavio....malo mi je čudno bilo to sto si reko.... Ne znam ko se ulizuje ali ja ne,motor mi se svidja :) a i ne znam zašto bi se ulizivali.... sljedeći put pročitaj pitanje malo bolje :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
mislim da je trebalo zašiljit rep kao što je zoki napravio jer ljepše izgleda kad ga se tanje izvuče :icon_thumright:
ovo će isto korektno i dobro izgledat ako se odradi bez fuševa al ja bi imao drugačiju viziju :hello: :headbang:
PanTheR_oo7:
--- Citat: aeroxtuning - 09 Siječanj, 2010, 22:51:54 ---znaci svak ko zagladi gepek,cetvrtica izgleda ko jedinica?
--- Kraj citata ---
mah ono je samo neki primjer u grubo.... kazem da me podsjeca na starog runnera zbog debelog repa
--- Citat: aeroxtuning - 10 Siječanj, 2010, 01:41:14 ---jel ja tebe napadam možda?pogledaj pitanje koje sam ti postavio....malo mi je čudno bilo to sto si reko.... Ne znam ko se ulizuje ali ja ne,motor mi se svidja :) a i ne znam zašto bi se ulizivali.... sljedeći put pročitaj pitanje malo bolje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mah uredu je sve :) nisam ni mislio da se ulizujes :) nego ima ih ima koji samo hvala hvale i ono sto sto im se ne svidja :)
Al haj sad nije bitno! Da ne spammamo vise temu.
Dino sretno sa radovima, i ajde farbaj to vise da vidimo projekat!
SPecial:
Meni se nikako ne svida onaj rep na NRGu,iako svaka mu cast na inovativnosti. Ne svida mi se kako mu sada izgleda amortizer,i rama mu viri.
Puno je ljepse kako je to rjeseno u ovom projektu. Jedino sto bi ja napravio je to da ga na dnu ne bi pustio okruglog,nego bi ga pokusao izravnati (horizontalno),ili uviti prema rami (onako kao na sportivama). Brijem da bi to bilo bombon. A ni ovo nece biti nista losije kada se pofarba. :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju