Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk

<< < (62/88) > >>

dino_sk:
aj kad si vec digao temu iz mrtvih :D
danas su sve sitnice rjesene , znaci bilo je nekih sitnih popravaka i sad mogu konacno reci to je to  :toothy10:
ostalo mi je jos s vodobrusnim sve preslajfat i onda ide na lakiranje
mislim da ce iduci tjedan bit sve tuto kompleto  :redface:  pa cemo onda vidit konacan rezultat  :binkybaby:

rossi  :icon_thumright:

gumy:
dobro će to izgledati  :icon_thumright:

aeroxtuning:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 08 Siječanj, 2010, 13:00:24 ---zoki je gomilu toga premjestio da bi uradio onakav rep, ali ako je to tebi puno posla, onda  bolje da si poravnao donju stranu, i  ostale bi ti oštrije linije sa strane, pa bi i dalje licilo na Runnera II. Nego ovako sto si sve zaoblio. Isto kao kad bi npr. Golfu 4. (koji je noviji, ljepsi...)  preradio zadnji dio (prtljaznik) da izgleda kao Golf 1.

nemoj se ljutit :P

Ja sam i napisao   "STO SE MENE TICE" i "JA BI"

samo dajem svoj koment.....  valjda smo svi ovdje zbog toga da bi jedni drugima savjetovali / kritikovali / pomagali... 

:notworthy:za rad :notworthy:nastavi tunirat po svom ukusu :notworthy:i ja rijetko kad poslusam koga kad je stayling u pitanju :notworthy:radis po svom ukusu :D

SRETNO! :notworthy:

--- Kraj citata ---
znaci svak ko zagladi gepek,cetvrtica izgleda ko jedinica?

MaTiJa16:
Svaka cast na trudu i na svemu predobro ce to izgledat!!!!! :toothy10:
Aj neku slikicu nabaci sad kad su radovi pri kraju...

PanTheR_oo7:

--- Citat: aeroxtuning - 09 Siječanj, 2010, 22:51:54 ---znaci svak ko zagladi gepek,cetvrtica izgleda ko jedinica?

--- Kraj citata ---

jao ljudi jeste vi zajebani

niko ne  zna prihvatit kritiku...

Mene zaboli **rac kako ce ko raditi. Nije moj motor. Imam svoj i njega sredjujem po svom ukusu, kao i svi ostali!!!

Samo sam dao svoje misljenje...  a moje misljenje je da je upropastio "gilerine oštre ivice" (haman sam jedini iskren, a ne ko neki pa samo hvale ulizuju se i nez ni ja sta vise...)

Ja kad nesto planiram raditi, uvijek pitam prijatelje oko sebe... sta mislis o ovome, a sta o onome... sve pohvale, prijedloge, i kritike su dobro dosle...

ALI SE NI NA KOGA NE ISTRESAM!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju