Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk

<< < (44/88) > >>

dino_sk:

--- Citat: pajo - 04 Prosinac, 2009, 22:12:48 ---pošto je cijeli zadnji kraj u crno ofarbaj transparetnim sprejem i gotovo neče se tolko primijetit a vidit če se svijeto :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
vec je on ofarban tim sprejem odavno :D

dino_sk:

--- Citat: aeroxtuning - 04 Prosinac, 2009, 22:09:55 ---Dobar i jednostavan prijedlog,kupi tanku stop lampu,i stavi je u kombinaciji sa staklo plastikom na zadnji blatobran i sve lijepo lakiraj,bilo bi predobro ;)

--- Kraj citata ---
neam blatobrana prodao sam  :laughing7:

dino_sk:

--- Citat: jprekrit - 04 Prosinac, 2009, 22:09:24 ---Pa mislil sam da staviš crnu foliju na plastiku (prednje staklo) fara i super ti bude izgledalo.

--- Kraj citata ---
ma znam sta si mislio , to se neradi s folijom neg s transparent sprejem za zatamljivanje farova (40kn u merkuru )
tak da ce vjerovatno ovaj sto je sad ici gore sam ga jos nijansu zatamnit  , sam bez zmigavaca  :laughing7:

jprekrit:

--- Citat: dino_sk - 04 Prosinac, 2009, 22:21:34 ---ma znam sta si mislio , to se neradi s folijom neg s transparent sprejem za zatamljivanje farova (40kn u merkuru )
tak da ce vjerovatno ovaj sto je sad ici gore sam ga jos nijansu zatamnit  , sam bez zmigavaca  :laughing7:

--- Kraj citata ---
No mislil sam na zatamnjivanje, makar neznam s čim se to dela. Ali, u svakom slučaju siguran sam da budeš to sve lijepo ukomponiral i sredil!

stark1:
pa na starom imas dobra svjetla..okrugla..razdvojis ih ako moze, i poredas ih po svom izboru :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju