Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk
dino_sk:
--- Citat: vanjossi - 04 Prosinac, 2009, 21:22:43 ---ako se vec krenuo u kemiju,nema sada odustajanja! pretpostavljam da spajas undertail sa bocnim plastikama?
--- Kraj citata ---
pa ni nema vise odustajanja jer su bocne spojene s onim gore malim spojlerom već , sutra undertail pocinjem kemijat
josipe neznam , nesviđa mi se ta kontra posto ce bit crni sav skuter , radije cu onda ostavit ovaj svoj zatamljenji crni i nebu se ni kuzilo da je gore :toothy11:
dino_sk:
--- Citat: rakitje00 - 04 Prosinac, 2009, 21:25:14 ---imas sta na masini???
--- Kraj citata ---
gianelli nrx , multivar , dellorto 21, homemade prirubnica pod 45 , cekaju se neke pare da sjednu da neki kit narucim :happy6:
jprekrit:
--- Citat: dino_sk - 04 Prosinac, 2009, 22:06:14 ---pa ni nema vise odustajanja jer su bocne spojene s onim gore malim spojlerom već , sutra undertail pocinjem kemijat
josipe neznam , nesviđa mi se ta kontra posto ce bit crni sav skuter , radije cu onda ostavit ovaj svoj zatamljenji crni i nebu se ni kuzilo da je gore :toothy11:
--- Kraj citata ---
Pa mislil sam da staviš crnu foliju na plastiku (prednje staklo) fara i super ti bude izgledalo.
aeroxtuning:
Dobar i jednostavan prijedlog,kupi tanku stop lampu,i stavi je u kombinaciji sa staklo plastikom na zadnji blatobran i sve lijepo lakiraj,bilo bi predobro ;)
pajo:
--- Citat: dino_sk - 04 Prosinac, 2009, 22:06:14 ---pa ni nema vise odustajanja jer su bocne spojene s onim gore malim spojlerom već , sutra undertail pocinjem kemijat
--- Kraj citata ---
pošto je cijeli zadnji kraj u crno ofarbaj transparetnim sprejem i gotovo neče se tolko primijetit a vidit če se svijeto :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju