Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
i sad samo pogledaj skuter kakav ti je... znaci takve vozenj vise nemaa samo po suncu
Pa meni jos skroz i na blatobranju je pa sta... to je tak sportski....
Makar po ovakvom vremenu vrati onaj blatobran kod tocka sto t ije skinut trenutno, pa ga na ljeto skini,jes da ljepse izgleda,ali mora se malo i o gljivi mislit...
gljiva je ogromna...al dobro, ako ti se sviđa ok....
Koji je razlog prodaje gljive?
de nemoze postelat i sad prodaje hehehehehhehe
da te pitam...zelio bi pofarbat deklo jer mi je pogrebano na jednom dijelu pa me zanima kako si to farbao =)
Citat: xtr3m3 - 05 Veljača, 2009, 00:07:30da te pitam...zelio bi pofarbat deklo jer mi je pogrebano na jednom dijelu pa me zanima kako si to farbao =)osmirglas ga smirglom ( od grubog pa sve do glatkog smirgla ) 600,800,1000 no nisam siguran, nakon toga ocisti dobro sa razrjeđivacem i pospricaj sprejom (mozes obicnim crnim sjajnim ili mati ili crnim za temperaturu )
Citat: Bruno1990 - 05 Veljača, 2009, 20:03:24Citat: xtr3m3 - 05 Veljača, 2009, 00:07:30da te pitam...zelio bi pofarbat deklo jer mi je pogrebano na jednom dijelu pa me zanima kako si to farbao =)osmirglas ga smirglom ( od grubog pa sve do glatkog smirgla ) 600,800,1000 no nisam siguran, nakon toga ocisti dobro sa razrjeđivacem i pospricaj sprejom (mozes obicnim crnim sjajnim ili mati ili crnim za temperaturu ) lol...kolke pripreme...imaš drugu opciju koju smo dino i ja koristili, a zove se totalni fuš...hahatj. opereš malo deklo sa razređivačem i naneseš 2-3 sloja spreja...i to je to e da...i pravi razlog prodaje gljive je taj što dino nemože više podnest da sam brži od njega pa sad skuplja za kit...
mislis da ce se sa kitom cuut tiho? hehe, a kit ti mozda bude trebo gljivu... tak da ostani na cem jesi i cekaj pare za kit
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34