Općenito > Generalno o skuterima
Kolko ima Aprilia Area51 na forumu?
Pupo:
Ima ih jako malo na forumu a i općenito. Najlješi skuter (svatko svoga konja hvali :D ) koji postoji za sada. Prezadovoljan jer unatoč godinama skuter neizgleda staro a da ne govorim kako je izgledao tamo 2000.g. :D
Provjeren minarelli, jedino prednja mono vilica traži navikavanje, ostalo sve 5.
Zanima me da li netko na njoj ima bočni nogar i ako može nabaciti kakvu sliku!!
aprilia area 51:
ma skut je predobar ja ga imam vec neko vrjeme predobbro izgleda jos uz malo sminkanja motor je stvarno EXTRA a i masina je super...masina je totalno ist kao na yamahi aerox a vecina ljudi tunira aeroxa i oni idu kao ludi tako da nema zamjerke...imas i bocnu nog za nabavit al moras narucit iz njemacke ja sam od tamo narucio....
White:
--- Citat: Pupo - 22 Prosinac, 2008, 19:26:12 ---Ima ih jako malo na forumu a i općenito. Najlješi skuter (svatko svoga konja hvali :D ) koji postoji za sada. Prezadovoljan jer unatoč godinama skuter neizgleda staro a da ne govorim kako je izgledao tamo 2000.g. :D
Provjeren minarelli, jedino prednja mono vilica traži navikavanje, ostalo sve 5.
Zanima me da li netko na njoj ima bočni nogar i ako može nabaciti kakvu sliku!!
--- Kraj citata ---
treba neku drugu staviti...Inaće sam si skoro uzeo taj skut prije 2 god ali sam odustao.Po meni skut je puno ljepši od roxa i jet forca :popc1:
aprilia area 51:
je zna tko gdje sen alzi CDI na arei 51
cameosb:
kako si jebeno dosadan lik
molim vas bannajte il mene il njega
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju