Općenito > Generalno o skuterima

Kolko ima Aprilia Area51 na forumu?

<< < (5/5)

SlowRider:

--- Citat: Pupo - 04 Studeni, 2009, 11:51:20 ---Problem svih vaših skutera je što ih ima ko pljeve, a ovih ima jako malo!  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Isto to vrijedi i za dijelove (osim masine), odnosno ako ih ima puno su skuplji i teze dobavljivi  :la:

Pupo:

--- Citat: SlowRider - 04 Studeni, 2009, 13:29:50 ---Isto to vrijedi i za dijelove (osim masine), odnosno ako ih ima puno su skuplji i teze dobavljivi  :la:

--- Kraj citata ---

Dobro da se plastike i ostalo nemjenja na dnevnoj osnovi :D

gix 200 ccm:
Skoro sva vozila koja su bila tehnološki ili dizajnerski prenapredna za svoje vrijeme nisu doživili slavu, ali da je aprilia izbacila ovaj scoot 2008 ili 2009 bio bi totalni hit i bilo bi ga u istom broju kao i roxa i nrg i runnera...  Naravno prije deset godina su ti napredni skuteri i bili puno skuplji nego sto bi bili danas. U odnosu na novog runnera i slicno ovaj scoot je jos uvijek ispred svog vremena.Predivan je

doritos:

--- Citat: gix 200 ccm - 04 Studeni, 2009, 15:25:19 ---Skoro sva vozila koja su bila tehnološki ili dizajnerski prenapredna za svoje vrijeme nisu doživili slavu, ali da je aprilia izbacila ovaj scoot 2008 ili 2009 bio bi totalni hit i bilo bi ga u istom broju kao i roxa i nrg i runnera...  Naravno prije deset godina su ti napredni skuteri i bili puno skuplji nego sto bi bili danas. U odnosu na novog runnera i slicno ovaj scoot je jos uvijek ispred svog vremena.Predivan je

--- Kraj citata ---
istina, svaka rijec ti je na mjestu kolega :icon_thumright: :icon_thumright:...

slow ja ti imam covjeka koji sve ima od area51, od rame, vilice, amortizera, felgi svega tako da nadam se da te stvari necu uskoro zatrebati ali dijelova ima ;D...

ni za alfu iz 74. nema dijelova al se da nabaviti... :icon_biggrin:

libje:
aprlia je sve naj...i sad žalim kad jednom momku iz s foruma nisam da libertiya i još nešto love i uzeo je,,,no nisam imao lovu, a neću nikoga zajebavat da me čeka ovo, ono....
uvijek žalim za tim... :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju