Općenito > Generalno o skuterima

Kolko ima Aprilia Area51 na forumu?

<< < (4/5) > >>

Pupo:

--- Citat: Antares - 04 Studeni, 2009, 11:43:54 ---Neznam po kojim tehničkim rješenjima je area51 toliko naprednija od konkurencije.
runner i sr su napravili redizajn,

Napisao si da ako se imalo kužim u dizajn da ću razumijet, ali ti pričaš kako je skuter lijepo napravljen. To je opet subjektivan dojam.

Osim toga koji je razlog da se area51 ne proizvodi ako je toliko ljepša od ostalih? Ipak je ljepota ono što prodaje proizvod za početak.

Istina o ukusima se ne raspravlja i zato me zanimalo zašto je area51 onda ipak "najljepši" skuter.

--- Kraj citata ---

Gle, skuter je izašao 98 i bio je ispred svoga vremena uz što je išla i cijena od nemalih 22000kn. A sad ovo, najljepši je subjektivno a i nije uredu uspoređivat skuter koji je izašao prije 10 godina i onaj koji je izašao prošle godine po dizajnu!
Problem svih vaših skutera je što ih ima ko pljeve, a ovih ima jako malo!  :icon_biggrin:

doritos:
primjer antares prednja vilica kad se naviknes na nju i nacin voznje po zavoju, puuuno bolji direktniji osjecaj.prednji amortizer koji je radjen za nju bitubo je fenomenalan dodatak kad ga pojacas da je tvrdji onda je super za ganjanje:) mozda je slicna vilica ko na speedfightu al je daleko stabilnija i kvalitetnija. dok se vozis i pustis volan ni na jednu stranu ne vuce, naravno to se podrazumijeva ako nije udarena, spigan vilia nego da je u urednom stanju, kad bremzas prednjom nikam ne baca niti vuce kako su rekli neki po tom pitanju.

Drugi primjer je sredisnji mono amortizer koji je ispod sredisnjeg grebena di je tank na sredini skutera tako da nema onaj klsicni amortizer straga ko na svim danasnjim skuterima tako da skut jako dobro straga zgleda sa integriranim stop- i zmigavcima u jednom sklopu sa zatamnjenim svijetlima. digitalna armatura je fenomenalna u puno funkcionalnija i kvalitetnija nego drugi danasnji skuteri sa digitalnom armaturom. ima jos dosta tih sitnica al mi se neda pisati bas :)

doritos:

--- Citat: Pupo - 04 Studeni, 2009, 11:51:20 ---Gle, skuter je izašao 98 i bio je ispred svoga vremena uz što je išla i cijena od nemalih 22000kn. A sad ovo, najljepši je subjektivno a i nije uredu uspoređivat skuter koji je izašao prije 10 godina i onaj koji je izašao prošle godine po dizajnu!
Problem svih vaših skutera je što ih ima ko pljeve, a ovih ima jako malo!  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
pupo BRAVO :icon_thumright:

nrg extreme:
Ne vidim zašto bi to bio problem što ih ima ko pljeve.
Istina da se baš i neće okretati za tobom ako si na runneru ili nrgu jer ih ima svugdje
ali baš zato ih i nebi bilo toliko da nisu ljepog dizajna.
I samo kažete da nema puno area,pa zašto ih onda ljudi nisu kupovali ako su tako ljepe
a sr-ka ima ko pljeve.
Mislim da se razumijemo meni je skuter ok ali mi nije njljepši tako da je to isključivo subjektivno. :hello: :hello: :hello:

doritos:

--- Citat: nrg extreme - 04 Studeni, 2009, 12:02:27 ---Ne vidim zašto bi to bio problem što ih ima ko pljeve.
Istina da se baš i neće okretati za tobom ako si na runneru ili nrgu jer ih ima svugdje
ali baš zato ih i nebi bilo toliko da nisu ljepog dizajna.
I samo kažete da nema puno area,pa zašto ih onda ljudi nisu kupovali ako su tako ljepe
a sr-ka ima ko pljeve.
Mislim da se razumijemo meni je skuter ok ali mi nije njljepši tako da je to isključivo subjektivno. :hello: :hello: :hello:

--- Kraj citata ---
iskreno meni je jako zao sto nema jos priblizno dizajniranih skutera, svi su slicni jedno drugom...steta :(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju