Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox ne ubrzava dobro
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 23 Prosinac, 2008, 09:41:38 ---Stavi zuti centralni, morao bi bitno popraviti stvar sto se tice rupa u ubrzanju.
--- Kraj citata ---
POTPIS :icon_thumright:
Ali će ti za par nijansi izgubiti snagu pri velikom prijenosnom omjeru odnosno, ukrast će ti neš sitno krajnje. Tak je i kod mene. Okretaji još uvijek variraju ali se razlika u ubrzanju ne osjeti. Znači konstantno je.
Ja pokušavam izvest da sredim prijenos sa bijelim federom. Ali to je kod mene tolko teško da ako polutka ne rješi problem biti ću prisiljen ipak staviti žuti :angry7:
Po?etnik:
meni je isto bijeli bio premekan lupo mi od dekl na leru, tak da ga nisam ni vozo vec vratio serijski
malaguti f12:
--- Citat: Početnik - 26 Prosinac, 2008, 00:41:32 ---meni je isto bijeli bio premekan lupo mi od dekl na leru, tak da ga nisam ni vozo vec vratio serijski
--- Kraj citata ---
molim kak mislis lupo
3alfa3:
--- Citat: malaguti f12 - 26 Prosinac, 2008, 12:10:13 ---
--- Citat: Početnik - 26 Prosinac, 2008, 00:41:32 ---meni je isto bijeli bio premekan lupo mi od dekl na leru, tak da ga nisam ni vozo vec vratio serijski
--- Kraj citata ---
molim kak mislis lupo
--- Kraj citata ---
I mene to zanima....
Jedino sto moze lupat u leru o dekl je remen, a to sa federom nema bas nikakve veze
andy:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Prosinac, 2008, 12:18:02 ---
--- Citat: malaguti f12 - 26 Prosinac, 2008, 12:10:13 ---
--- Kraj citata ---
molim kak mislis lupo
--- Kraj citata ---
I mene to zanima....
Jedino sto moze lupat u leru o dekl je remen, a to sa federom nema bas nikakve veze
--- Kraj citata ---
pa koliko se ne varam meni su lupali slajderi na multivaru... samo ne leru.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju