Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
black-rox:
Danas opet malo testne vožnje riješio kliješta izgleda strava i sranje jedan nova posuda rashladne tekućine i njezin čep normalno orginal škart komad od jebene yamahe počeo pušta i usro mi cijeli motor sve je curilo na sve strane i onda drugo sranje umro CDI od topa star par dana ma divno šta reć to je talijansko smeće sad moram ić novi naručiti,za privremeno,a onda ide MVT paljenje,sad natrag u garažu oprat plastike i očistiti cijeli motor od jebene rashladne tekućine :angry9:
te-te-ac:
kak koce kljesta s 4 klipica na 285mm disku ??
mislim ono jel super,predobro,jebeno ili malo glupo da je cak mozda i previse - jel guma moze podnjet ?? kak ce bit na mokrom ??
ja bi volio da imam kocnice da kad zakocim da mi sva krv iz nogu zabije u šuplju glavu :redface: :toothy12:
black-rox:
--- Citat: te-te-ac - 24 Prosinac, 2008, 00:12:18 ---kak koce kljesta s 4 klipica na 285mm disku ??
mislim ono jel super,predobro,jebeno ili malo glupo da je cak mozda i previse - jel guma moze podnjet ?? kak ce bit na mokrom ??
ja bi volio da imam kocnice da kad zakocim da mi sva krv iz nogu zabije u šuplju glavu :redface: :toothy12:
--- Kraj citata ---
To sam složio pred pol sata sad ne mogu probat jer je riklo ovo sranje a izgleda brutalno valjda će tako i kočiti zadnji disk od stage6 i pločice koče predobro full sam zadovoljan :icon_thumright:
Shiltac:
aj da nakon šta se me bannao sa svog foruma da vidim ja i taj tvoj projekt...đal samo mogu reć: svaka čast!
zoki_NRG:
--- Citat: te-te-ac - 24 Prosinac, 2008, 00:12:18 ---kak koce kljesta s 4 klipica na 285mm disku ??
--- Kraj citata ---
motor se nece voziti po mokrom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju