Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
black-rox:
--- Citat: mhr-team - 22 Prosinac, 2008, 22:56:41 ---svaka čast care na motoru, prelijepo izgleda.... bit ce da se trud isplatio,,, vjrujem da si puno novaca u njega bacio i još više muke... samo naprijed...
de mi reci hocel bit kakvih izmjena na maskama, mislim prerada i to,,,?? ja imam u planu ako prodam vivacitya kupit roxa i napravit neki mix rox-speedy...
jos jednom svaka cast i samo naprijed :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Imam još nešto plastika zadnji rep i tako pa sam mislio još jedn set drukčijih složiti,a sad je složen baš onako kako sam htio da zadrži ono svoje a da i izgleda super :icon_thumright:
mhr-team:
odlično :icon_thumright: iskreno meni je isto najljepsa kombinacija crna i krom uz to može i malo i karbona
n0n4m3:
--- Citat: mhr-team - 23 Prosinac, 2008, 11:42:43 ---odlično :icon_thumright: iskreno meni je isto najljepsa kombinacija crna i krom uz to može i malo i karbona
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :headbang:
motor je strava :notworthy:
spyke#1:
predobar projekt, respect :klanjamose:
p.s. pohvale za izlaganje, sve na jednoj stranici, pregledno, objasnjeno , poslikano... :icon_thumright:
dino gp1:
--- Citat: n0n4m3 - 23 Prosinac, 2008, 11:47:46 ---motor je strava :notworthy:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:... kada stavi big bore 86ccm će biti najbrutalniji rox u hr :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju