Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (77/90) > >>

Pupo:
Smirite strasti i chillout! Svatko može stavit svoj skuter u projeke/garažu, svatko može izrazit svoje mišljenje al sad prepucavanje i trabunjanje tipa moj tata je jači od tvog će biti sankcionirano! A to mi glupo radit jel smo si svi dobri i nije nikome cilj nekoga slat na hlađenje.

black-rox:

--- Citat: Pupo - 18 Travanj, 2010, 00:30:11 ---Smirite strasti i chillout! Svatko može stavit svoj skuter u projeke/garažu, svatko može izrazit svoje mišljenje al sad prepucavanje i trabunjanje tipa moj tata je jači od tvog će biti sankcionirano! A to mi glupo radit jel smo si svi dobri i nije nikome cilj nekoga slat na hlađenje.

--- Kraj citata ---
Nek pišu meni ne smeta,da mi smeta nebi stavio na net,a uvijek ima onih koji vole pametovat,tako da ono nema veze ignoriram ih :icon_thumright:

aeroxtuning:

--- Citat: black-rox - 18 Travanj, 2010, 00:25:47 ---Hehe hvala,oće oće lukin iz dubrovnika,će biti isto fensi,još kad budu kromirane felge,to čim dođe na grobnik ću mu ukrast hehe :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
volio bih da se moze pripasat felga od roxa na sp 180 makinu,ali jbg ni ova nije loša..... :) to mora biti dobro  :icon_thumright: :icon_thumright:

doc-sr150:

--- Citat: aeroxtuning - 18 Travanj, 2010, 05:57:40 ---volio bih da se moze pripasat felga od roxa na sp 180 makinu,ali jbg ni ova nije loša..... :) to mora biti dobro  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
sve se može...

gokiSP:
Sp-ova felga je ljepša  :hmh:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju