Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (76/90) > >>

black-rox:

--- Citat: fatal1ty - 16 Travanj, 2010, 10:05:11 ---da ljubomoran sam neopisivo šta imate nabrijanog zipa i aeroxa  :laughing6:

daj se zbroji   :blob10:

a luka je tebi van svake konkurencije,njegov skuter je stvarno bombončić

--- Kraj citata ---
Jel ti moreš prestat srat ili?

Kad složiš neš da bude konkurentno onda se javi do tada slobodno komentiraj obožavam ljubomorne ljude,a da od luke je van konkurencije,a složeni su praktički isto,samo nam je boja različita i on se bacil na kromiranje,a to bi mogal i ja jer mi se neda više polirat svako toliko,još jednom kad složiš javi se ljubomorni :toothy9: :toothy9:

fatal1ty:
cuj evo ti mog roxa od pred dve godine kad sam još brijo na taj tunning 70ccm :

http://i702.photobucket.com/albums/ww26/k_onecro/slika126xv6.jpg
http://i702.photobucket.com/albums/ww26/k_onecro/slika124fc2.jpg

a ti se samo uvjeravaj da sam ljubomoran na tebe...da sam htio mogao sam 5 takvih složit ko ti ali nisam,jer sam malo promjenio mišljenje o svemu tome i poslo sve u k krasni i dobro da jesam,jer nije mi ni sekunde žao.

Nero:
Sori, al skuter ti izgleda ko šarena konfeta.. sav pršti od prerada i unikatnosti.. o pardon, gle zakitano svjetlo i rep..

tomof10:
@fatal1ty-rox mi je premocan ima odraden prednji far,zadnji far, blatobran i boja nije losa meni je  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_tongue:

@blackrox-tvoj rox je za muzej i za upisat ga u povijest nevjerujem da ce jos tko takvo sta odradit :notworthy: :notworthy: :notworthy:

black-rox:

--- Citat: tomof10 - 17 Travanj, 2010, 21:08:13 ---@fatal1ty-rox mi je premocan ima odraden prednji far,zadnji far, blatobran i boja nije losa meni je  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_tongue:

@blackrox-tvoj rox je za muzej i za upisat ga u povijest nevjerujem da ce jos tko takvo sta odradit :notworthy: :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---

Hehe hvala,oće oće lukin iz dubrovnika,će biti isto fensi,još kad budu kromirane felge,to čim dođe na grobnik ću mu ukrast hehe :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju