Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem prevelike krajnje brzine :)
giannelli:
--- Citat: dino_sk - 06 Travanj, 2009, 17:05:54 ---daj mi pare pa cu ga stavit nije uopće bed
--- Kraj citata ---
koliko si para potrosio na auspuh mogao si je kupit, nije kit ni toliko skup, skuplje izade spuh. sta ti je base 900kn, a taj spuh sto imas 1800kn.
rolly:
E pa onda ne otvaraj ovakve teme di sa gpsom mjeriš brzinu original skutera..ja sam isto sebe prije par godina kad sam kupio nrga uvjeravao da je brz i da ide 100 i šta ja znam...al brate dok ti dođeš do tih "100"(zapravo 90) ti treba jedna čitava vječnost..zato otvarat teme sa nazivom ko što si ti stavio nemaju previše smisla..meni bi imalo smisla da voziš neku sportivu od 180+konja pa da na njoj gledaš kolko laže na krajnjoj...al na ovim našim usisavačima se nema razloga razbacivat ciframa
dino_sk:
--- Citat: gianelli - 06 Travanj, 2009, 17:14:06 ---koliko si para potrosio na auspuh mogao si je kupit, nije kit ni toliko skup, skuplje izade spuh. sta ti je base 900kn, a taj spuh sto imas 1800kn.
--- Kraj citata ---
imalo se moglo se , a sad se nema :dontknow:
--- Citat: rolly - 06 Travanj, 2009, 17:16:21 ---E pa onda ne otvaraj ovakve teme di sa gpsom mjeriš brzinu original skutera..ja sam isto sebe prije par godina kad sam kupio nrga uvjeravao da je brz i da ide 100 i šta ja znam...al brate dok ti dođeš do tih "100"(zapravo 90) ti treba jedna čitava vječnost..zato otvarat teme sa nazivom ko što si ti stavio nemaju previše smisla..meni bi imalo smisla da voziš neku sportivu od 180+konja pa da na njoj gledaš kolko laže na krajnjoj...al na ovim našim usisavačima se nema razloga razbacivat ciframa
--- Kraj citata ---
ko je ovdje u ovoj temi uopće postavio pitanje o ubrzanju , procitaj naslov teme pa onda postaj , ili odi zuri u sunce ili tako nesto :laughing9: :laughing9: :laughing9:
i ak nisi skuzio ova tema je napravljena iz zajebancije ,jer u to vrijeme kad je ova tema otvorena su svi pitali zas mi skuter neide :toothy12:
rolly:
Da odi zurit u sunce haha...mularija,nemate šta pametno za reć pa počnete neke pi*darije pričat...skužio sam ja da je zajebancija čito sam od početka temu al kad sam vidio gps onda sam se odvalio od smjeha..pazi da te ne otpuše na toj tvojoj pili jer sam čuo da nakon 100 kmh pušu neki brutalni vjetrovi :toothy10:..i ako nisi skužio i ja se zajebavam cijelo vrijeme i ako ti kažeš da ti skuter ide kako ide vjerujem ti :icon_thumright: samo kažem ti pazi na te vjetrove
dino_sk:
--- Citat: rolly - 06 Travanj, 2009, 17:32:17 ---Da odi zurit u sunce haha...mularija,nemate šta pametno za reć pa počnete neke pi*darije pričat...skužio sam ja da je zajebancija čito sam od početka temu al kad sam vidio gps onda sam se odvalio od smjeha..pazi da te ne otpuše na toj tvojoj pili jer sam čuo da nakon 100 kmh pušu neki brutalni vjetrovi :toothy10:..i ako nisi skužio i ja se zajebavam cijelo vrijeme i ako ti kažeš da ti skuter ide kako ide vjerujem ti :icon_thumright: samo kažem ti pazi na te vjetrove
--- Kraj citata ---
kao sto sam vec napisao odi zuri u sunce dok je jos dan vani :icon_thumright:
pozdravi mamu zalij cvijece :hello: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju