Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem prevelike krajnje brzine :)

<< < (19/20) > >>

rolly:

--- Citat: dino_sk - 06 Travanj, 2009, 15:30:23 ---ja znam kak i koliko skuter ide , to sto vasi neidu toliko nije moj problem  :beah: :beah:

--- Kraj citata ---
Ma frende stavi kit pa češ vidit kako skuter onda tek ide...tu sa nekom serijalicom pa još i temu otvaraš jer ti je skuter kao prebrz hahah...šta bi trebali reć ovi štase voze na mhr teamovima,kad se jednom provozaš na takvoj jurilici ova tvoja če ti se činit ko puž koji nemože sa mjesta krenut... :toothy9:

Djera:

--- Citat: rolly - 06 Travanj, 2009, 16:34:55 ---Ma frende stavi kit pa češ vidit kako skuter onda tek ide...tu sa nekom serijalicom pa još i temu otvaraš jer ti je skuter kao prebrz hahah...šta bi trebali reć ovi štase voze na mhr teamovima,kad se jednom provozaš na takvoj jurilici ova tvoja če ti se činit ko puž koji nemože sa mjesta krenut... :toothy9:

--- Kraj citata ---
Ovo je stvarno tacno,govorim iz sopstvenog iskustva,imao sam i ja "super brzu" serijalu,kad sam stavio (kit malossi sport 70),tek onda sam vidio sta ja skuter,koliko je brzi i jaci,i NIKAD se nebi vratio na serijalu!

Rossi:

--- Citat: dino_sk - 06 Travanj, 2009, 15:44:13 ---ne to je 95 realne  :toothy3: :toothy3:

--- Kraj citata ---
probaj par puta mjerit gpsom ...svaki put ce ti pokazat drugciju krajnju unutar 5km/h ..nikad se ne uzima prva brzina koju izmjeri nego 5 puta mjeris pa prosjecna ...

dino_sk:

--- Citat: rolly - 06 Travanj, 2009, 16:34:55 ---Ma frende stavi kit pa češ vidit kako skuter onda tek ide...

--- Kraj citata ---
daj mi pare pa cu ga stavit nije uopće bed

vktr:
Dino i Dario, čestitam na vrlo solidnim krajnjim brzinama  :notworthy:
Vrlo mi je drago zbog Vas.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju