Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem prevelike krajnje brzine :)
Drnda:
--- Citat: rolly - 06 Travanj, 2009, 14:08:16 ---Znači laže oko 10kmh..al opet mi nije jasno kako vam po ravnom piše da ide 105 na uricama?ja imam powera i ni kad je nardo bio na serijali nije po ravnom tako išao,a power ima manje kila od gilere još je meni bilo sve nepotrebno skinuto a i nemam neš puno kila
--- Kraj citata ---
pogledaj do kuda mu se penje remen, a dokle je tebi...
dino_sk:
majic sa apriliom sr50r je bio ispred mene a ja iza njega , meni na uricama 105km/h
a to sto tebi toliko nije isao ,vjerovatno zato jer nije bio ustelan kak treba :toothy11:
nas setup :
aprilia sr50r : stage6 pro replica , multivar, 6.0g rolice, crveni federčići kvacila ,serijski centralni , dizna 64, red sponge
gilera sp50: malossi mhr replica, multivar , 5,25g rolice , crveni federčići kvacila ,serijski centralni , dizna 64, red sponge
a kao sto ti je drndekalo napisao pogledaj do kud ti se remen penje , nama nemoze ni 0.1mm vise gore :headbang:
rolly:
Nije bio uštelan kako treba?pa nebi baš reko.. osim toga meni je i 21 karb bio gore+ nardo..mislim da stage6 i 17.5 nisu ni blizu toga,znam jer i sam imam stage 6...osim toga ja u cijeloj svojoj okolici neznam čovjeka kojemu origigi skut sa aspuhom i multivarom ide 105 na ravnom...vas dvoje ste prvi
Drnda:
--- Citat: rolly - 06 Travanj, 2009, 14:19:47 ---Nije bio uštelan kako treba?pa nebi baš reko.. osim toga meni je i 21 karb bio gore+ nardo..mislim da stage6 i 17.5 nisu ni blizu toga,znam jer i sam imam stage 6...osim toga ja u cijeloj svojoj okolici neznam čovjeka kojemu origigi skut sa aspuhom i multivarom ide 105 na ravnom...vas dvoje ste prvi
--- Kraj citata ---
meni po satu ide sa saginanjem do 105-110, nardo,multivar, 6 gr. rolice, 19 karb gljiva, peugeot speed fight 2, znam da sam bio sa runnerom vx-om isao 97 ali tada mi nije htio vise, remen mi je u tom vremenu bio 2 mm od vrha.. sada vise nije isti setup...
dino_sk:
ah cuj ti se tjesi da je bio savrseno ustelan :toothy12: kakve veze i da si imao 28 pwk karb gore a da ti prijenos nije ustelan kak treba
a to sto kod vas niko nezna ustelat skut i davat dosta novaca za rolice dok nenađe savrsenu kombinaciju nisam ja kriv :dontknow:
uostalom nezelim se prepirat tu s tobom , ak ti sta nije jasno imas filmic tu u temi pa pogledaj :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju