Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem prevelike krajnje brzine :)

<< < (15/20) > >>

dhorvat:

--- Citat: dino_sk - 05 Travanj, 2009, 21:28:37 ---eo danas majic uzeo garmina od bratica i isli vidjet koliko je to zapravo brzo sto idemo  :drunken_smilie:

po mom satu 105km/h  sagnut a po gps-u ovo  :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

Vi dečki mora da imate 60 kila da vam motori tak lete jer moj samnom ide oko 95. Makar kad perce od Dottorea sjedne, odma ide 115  :laughing9: :laughing9:

dino_sk:
nemamo 60kg oko 70+ smo obadvojica  :toothy10:  :toothy10:

rolly:
Ja mogu samo reć da mi je nrg power bez primara i sekundara sa mhr replicom i nardom po uricama išao 128 po laganoj nizbrdici i oko 120 po ravnom...pa ko je tu lud??te urice lažu samo tako..osim toga meni je jedan dan neobjašnjivo prestala radit valjda su je ti silni kilometri spalili :icon_thumright:...

dino_sk:

--- Citat: rolly - 06 Travanj, 2009, 14:00:03 ---Ja mogu samo reć da mi je nrg power bez primara i sekundara sa mhr replicom i nardom po uricama išao 128 po laganoj nizbrdici i oko 120 po ravnom...pa ko je tu lud??te urice lažu samo tako..osim toga meni je jedan dan neobjašnjivo prestala radit valjda su je ti silni kilometri spalili :icon_thumright:...

--- Kraj citata ---
pa bas zato sto urice lažu smo isli mjerit s gps-om  :glasses9:

rolly:
Znači laže oko 10kmh..al opet mi nije jasno kako vam po ravnom piše da ide 105 na uricama?ja imam powera i ni kad je nardo bio na serijali nije po ravnom tako išao,a power ima manje kila od gilere još je meni bilo sve nepotrebno skinuto a i nemam neš puno kila

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju