Tehnički kutak > Tuning skutera

Turbina

<< < (5/8) > >>

Pupo:
kao prvo, jako teško će te naći tako malu turbinu. i onda kada je nađete platit će te je dosta para. Recimo da i uštimate sve da radi super na tu vašu 125-icu i budete imali snage 25 konja dođe vam netko sa rs-om i zamete vas u vjetar :D

Bolje te pare koje mislite uložit stavite sa strane i prodate 125icu i kupite neki jači motor.

Jasno mi je kada netko ide stavit na hayu turbo il na iljadarku, hoće od najjačeg napravit  još jače al kakve koristi od turba na 125ici kad dođe netko s malo više kubika i zapiša vas i vaš turbo.

area mf:
baš tako premalo je to kubika za turbo,i mislim da ne postoji tako mala turbina ali ako je ima onda je papreno skupa,bolje za te pare metit kit

gokiSP:
ej ej oni imaju 200 ccm nije za zajebavat se :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Drnda:

--- Citat: gokiSP - 20 Prosinac, 2008, 18:22:16 ---ej ej oni imaju 200 ccm nije za zajebavat se :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
i to zracnjaka :toothy12: :toothy12: :toothy12: , presao je oko 30t km, stalno je rastezan, voznja na zadnjem redovito je bio u blokadi itd. a cyl i sve kao novo, ni karike mjenjane nisu :headbang:

area mf:

--- Citat: gokiSP - 20 Prosinac, 2008, 18:22:16 ---ej ej oni imaju 200 ccm nije za zajebavat se :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
uf znam nije za zajebanciju :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju