Tehnički kutak > Tuning skutera

Turbina

(1/8) > >>

Drnda:
znam za onog lika sa nexusom sa turbinom, ali evo frend radi preradu  tako da je nakon puknuca rame od voznje na zadnjem u voznji, slozio Zongshena gy200 tako da je puo dijelova sa aprilie rs 125, e sada ga zanima stavljanje turbine na to... ja sam mu rekao da bi to trebalo traziti od ekog auta do max 1400 ccm jer to bi ovakav motr trebao pokrenuti, a zna li tko vise koliko kostaju polovne, kako prilagoditi motor za turbinu, posebice karb...inace masina je netaknuta zasad

ryder on the storm:

--- Citat: Drnda-1 - 19 Prosinac, 2008, 23:47:30 ---znam za onog lika sa nexusom sa turbinom, ali evo frend radi preradu  tako da je nakon puknuca rame od voznje na zadnjem u voznji, slozio Zongshena gy200 tako da je puo dijelova sa aprilie rs 125, e sada ga zanima stavljanje turbine na to... ja sam mu rekao da bi to trebalo traziti od ekog auta do max 1400 ccm jer to bi ovakav motr trebao pokrenuti, a zna li tko vise koliko kostaju polovne, kako prilagoditi motor za turbinu, posebice karb...inace masina je netaknuta zasad

--- Kraj citata ---
pa di ga nađe na zongija turbinu, lol premala kubikaža...za turbinu...

Dirk23:
mani se čorava posla

Drnda:
bez brige, samo me zanima po kojoj se cijeni daju nabaviti i kako treba rijesiti napajanje bengom, jer mislim da nije isti princip, jer ovako je na princip podtlaka, a kako je sa turbinom, neki govore  da je drugacije, iako ja mislim da je isto samo je dosta veci podtlak, tao da bi isao i veci karb dosta

S.F. sf2:
cek,je to 4t masina?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju