Društveni kutak > SR klub

SR slike...

<< < (7/46) > >>

dino_sk:

--- Citat: majic_sk - 10 Siječanj, 2009, 20:18:47 ---
--- Citat: NeoDJW - 09 Siječanj, 2009, 22:44:09 ---Neustelovani kit je na drugom videu, a na prvom je u top formi skut......

--- Kraj citata ---
nevjerovatno...oš reć kak si napraivo da kazaljka nastavi prek 80??  ::)

--- Kraj citata ---
treba imat muda pa rastavit do kraja brzinomjer i ici ce ti  :drunken_smilie:

AdrO:
marino boca je sr,..samo bijele žmige stavit..
............

:toothy9:

MARINO:

--- Citat: AdrO - 13 Siječanj, 2009, 12:16:48 ---marino boca je sr,..samo bijele žmige stavit..
............

bile su bijele zmige pa mi je jedan ispo pa sam onda ove stavio kad nisam imo
--- Kraj citata ---

giannelli:

--- Citat: majic_sk - 10 Siječanj, 2009, 20:18:47 ---
--- Citat: NeoDJW - 09 Siječanj, 2009, 22:44:09 ---Neustelovani kit je na drugom videu, a na prvom je u top formi skut......

--- Kraj citata ---
nevjerovatno...oš reć kak si napraivo da kazaljka nastavi prek 80??  ::)

--- Kraj citata ---
evo jbg offtopic ali da se nadovezem na ovaj brzinomjer, kazaljka ne moze ici preko 80, cijela ploca je velika maticna, i koliko sam ja skuzio sta je taj mehanicar pricao da je programirana da ne ide preko 80, ja sam jednom bio oprao svoju srku miniwashem i nakupilo se vode u satu, i pop*izdio sat, resetirao bi se, stao na 40 pa naglo skocio na 70, i tu je onda poceo prevrtavat, 40 na sat i on bi pokazivao 70, vozim 70 kazaljka na displeju stoji.
ugl ona se vraca tako sto date kontakt i ugasite i tako par puta dok se na vrati na mjesto na kojem treba bit.

Bruno1990:

--- Citat: majic_sk - 15 Siječanj, 2009, 14:36:36 ---

evo i moje sr-ke...sad je estetski malo promjenjena ( bočna nogara, zatamnjene žmige itd...), al jbg, nemam novijih fotki....

--- Kraj citata ---
ljep sr  :notworthy: :icon_thumright:

nego sta ce ti na volanu plastike prezime..sta ima vise istih motora pa da znate koji je koji? hehe.. fora izgleda  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju