Društveni kutak > SR klub
SR slike...
majic_sk:
--- Citat: Bruno1990 - 16 Siječanj, 2009, 12:28:35 ---
--- Citat: majic_sk - 15 Siječanj, 2009, 14:36:36 ---
evo i moje sr-ke...sad je estetski malo promjenjena ( bočna nogara, zatamnjene žmige itd...), al jbg, nemam novijih fotki....
--- Kraj citata ---
ljep sr :notworthy: :icon_thumright:
nego sta ce ti na volanu plastike prezime..sta ima vise istih motora pa da znate koji je koji? hehe.. fora izgleda :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a kužiš tolko sam brz da bez tog natpisa ljudi nisu znali ko je to proletio...ovak neki uspiju skužit... :laughing9: :laughing9:
ma zajebavam se...stavio sam eto tak iz fore...da se zna tko vozi tu pilu :laughing7: :icon_biggrin:
dino_sk:
--- Citat: majic_sk - 16 Siječanj, 2009, 22:55:12 ---
--- Citat: Bruno1990 - 16 Siječanj, 2009, 12:28:35 ---
--- Citat: majic_sk - 15 Siječanj, 2009, 14:36:36 ---
evo i moje sr-ke...sad je estetski malo promjenjena ( bočna nogara, zatamnjene žmige itd...), al jbg, nemam novijih fotki....
--- Kraj citata ---
ljep sr :notworthy: :icon_thumright:
nego sta ce ti na volanu plastike prezime..sta ima vise istih motora pa da znate koji je koji? hehe.. fora izgleda :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a kužiš tolko sam brz da bez tog natpisa ljudi nisu znali ko je to proletio...ovak neki uspiju skužit... :laughing9: :laughing9:
ma zajebavam se...stavio sam eto tak iz fore...da se zna tko vozi tu pilu :laughing7: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
bar te cuju ak nista :toothy9:
igor.sb:
--- Citat: doc-sr150 - 20 Siječanj, 2009, 23:44:14 ---ma to vrbi kralju...lol,meni slike nerade neznam za ostale....
--- Kraj citata ---
nije vrbi kriv ja sam ih preuređivao da se odma slike vide, a ne linkovi :icon_thumright:
sr team 1:
evo moje
apriliatuner:
odlična,pozz
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju