Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: klas 45 - 28 Prosinac, 2012, 15:09:44Moja nova srka...koji si ti vlasnik te srke ? to je nekad bila moja ubijena do bola al jos ide
Moja nova srka...
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Sr je stal...otišla je prirubnica i semering...ja sam to kupio od groša tj mjenjo...kolko sam vidim kad sam ga raskopo treba na motoru promjenit neke sitnice i to je to...
znam al ak je to taj naci, koji sam ja kupio od nikole iz velike gorice tam okolica kolko se sjecamimo je jollia 172 ...koji je paso na sr-a i bili su vareni blokovi .... motor je iso nenormalno ...da sam ga stisko vise puta za redom i vozio ga po zadnjem opet bi pukli vlasnik prije njega je iz pule bio nisam 100 % ... al ug. tak nes
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
sad mi u glavi slika pokidanih blokova na stock plavom sru s jolijem, mutavi fic se hvalio s tim jos prije 100god, dok mu mama nije dala da pije pivo, brijem da ni dan danas ne smije
ma ne ... to su oni poceli pricat o toj sr-ki a ja sam rego za ovu skroz gore
Citat: OUC AIR - 07 Siječanj, 2013, 22:54:07ma ne ... to su oni poceli pricat o toj sr-ki a ja sam rego za ovu skroz gore Pa da,al si ti mene citiral i ubacil se u razgovor o onoj zebri 50 Dok si krenul sa joliom onda mi je bilo jasnije
Citat: steeef - 19 Kolovoz, 2012, 19:43:31sjeo disk otpozadi? i drag volan,toe to Disk iza da, volan ne, ono je serijski bez plastika, danas je sjeo drag:
sjeo disk otpozadi? i drag volan,toe to
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi