Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Kako pocinje...my first stunt steps..
Biker(ss):
aj barem ti krenulo, ja ko da sam nabio utege na prednju vilicu pa nemrem dići :angry7:
RimSo:
--- Citat: Biker(ss) - 28 Prosinac, 2008, 17:37:58 ---aj barem ti krenulo, ja ko da sam nabio utege na prednju vilicu pa nemrem dići :angry7:
--- Kraj citata ---
Pa mora krenut kad imaš mašinu pod guzicom koja sama hoće na zadnji i još malo vježbe dok bude ljepše vrijeme mislim da će osnova biti savladana..
NeoDJW:
--- Citat: Biker(ss) - 28 Prosinac, 2008, 17:37:58 ---aj barem ti krenulo, ja ko da sam nabio utege na prednju vilicu pa nemrem dići :angry7:
--- Kraj citata ---
:laughing1: :laughing1: car !
A ti sta tu na forumu nas ispitujes, pici na parking i vjezbaj.... ;) ! noge gore, 2 prsta na kocnicu , 2-3 zeste da se makne taj strah i deri :D !
RimSo:
--- Citat: NeoDJW - 29 Prosinac, 2008, 21:27:40 ---
--- Kraj citata ---
:laughing1: :laughing1: car !
A ti sta tu na forumu nas ispitujes, pici na parking i vjezbaj.... ;) ! noge gore, 2 prsta na kocnicu , 2-3 zeste da se makne taj strah i deri :D !
--- Kraj citata ---
Zima čovječe..polagano ima se kad...
aprilija top:
e vo savjeta stavi malo teze rolice da dobijes moment za dizanje jel ti se vrti ko blesam bvz i narezi si zadnje pakne da bolje love (crte) kak narezu na utrkama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju