Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Kako pocinje...my first stunt steps..

<< < (7/8) > >>

Biker(ss):
aj barem ti krenulo, ja ko da sam nabio utege na prednju vilicu pa nemrem dići  :angry7:

RimSo:

--- Citat: Biker(ss) - 28 Prosinac, 2008, 17:37:58 ---aj barem ti krenulo, ja ko da sam nabio utege na prednju vilicu pa nemrem dići  :angry7:

--- Kraj citata ---

Pa mora krenut kad imaš mašinu pod guzicom koja sama hoće na zadnji i još malo vježbe dok bude ljepše vrijeme mislim da će osnova biti savladana..

NeoDJW:

--- Citat: Biker(ss) - 28 Prosinac, 2008, 17:37:58 ---aj barem ti krenulo, ja ko da sam nabio utege na prednju vilicu pa nemrem dići  :angry7:

--- Kraj citata ---

:laughing1: :laughing1: car !

A ti sta tu na forumu nas ispitujes, pici na parking i vjezbaj.... ;) ! noge gore, 2 prsta na kocnicu , 2-3 zeste da se makne taj strah i deri :D !

RimSo:

--- Citat: NeoDJW - 29 Prosinac, 2008, 21:27:40 ---

--- Kraj citata ---

:laughing1: :laughing1: car !

A ti sta tu na forumu nas ispitujes, pici na parking i vjezbaj.... ;) ! noge gore, 2 prsta na kocnicu , 2-3 zeste da se makne taj strah i deri :D !

--- Kraj citata ---

Zima čovječe..polagano ima se kad...

aprilija top:
e vo savjeta stavi malo teze rolice da dobijes moment za dizanje jel ti se vrti ko blesam bvz i narezi si zadnje pakne da bolje love (crte) kak narezu na utrkama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju