Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jel mislis na ono...joj, sa ce bit ako padnem...unistit cu skuter, a bas sam ga sad farbao...po ovom video mislim da ti se bas to mota po glavi...ako ipak ne...vozi 5 na sat cimni ga tijelom i drzi prste na kocnici
Bubanj kocnica i pocetnik, prava kombinacija za unistiti skuter.
cek nekuzim sfreaka - stas rec da je bubanj bolji od diska ??mislim ono da je tako bolje onda bi imali svi dobose ovo si za mene izjavio glupost ...
Moj bubanj koci odlicno. Jednom me zaj*** nisam stegno sajlu kod zadnjeg kotaca, pa kada sam stisno kocnicu propala je. tad sam se i rasipo.
aj barem ti krenulo, ja ko da sam nabio utege na prednju vilicu pa nemrem dići
Citat: Biker(ss) - 28 Prosinac, 2008, 17:37:58aj barem ti krenulo, ja ko da sam nabio utege na prednju vilicu pa nemrem dići car ! A ti sta tu na forumu nas ispitujes, pici na parking i vjezbaj.... ! noge gore, 2 prsta na kocnicu , 2-3 zeste da se makne taj strah i deri !
e vo savjeta stavi malo teze rolice da dobijes moment za dizanje jel ti se vrti ko blesam bvz i narezi si zadnje pakne da bolje love (crte) kak narezu na utrkama
hehe sad me ovo podjetilo nedavno kad sam preso s sr-50 na150 vozimo se ja i frendovi i sad krenu oni na semaforu i ja gas za njima kad eto ti nekakve malo nadrkane aerox da sad ce ona mene prijecpustim ju nsporim na jedno 20 km/h i cim na zadnjeg i s nekih otp 60 prodjem uz nju motor ode u vagu i jbg nisam se snaso ode dobro nista posebno nije bilo par ogrebotina i pula rucka od kocnice