Općenito > Generalno o skuterima

baotian ili silverstone?

<< < (15/19) > >>

Druce Lee:
Ma kupi ti lijepo Lunu RS-50...nije puno skuplja a bolja ej i od baotiana i silverstonea  :headbang:

VoltMan:
ej ekipa,imam silverstona i danas sam citao da je nekom pomjesao ulje i benzin.. reko idem i ja provjerit svoje ulje,kad ono imam sta namirisat  :sad1: stapic od ulja pokazuje razinu i preko max-a a smrdi na bengu. Skut ima oko 200km. Jel zna netko sta je otislo i koliko bi me to kostalo da zamjenim,i naravno koliko bi netko naplatio da mi to zamjeni? Ili da vozim u servis?

road_runner:
Sad se budu svi poplašili da im skut miješa ulje i bengu a nisu prešli 2k km, ljudi paranoični ste  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Druce Lee:
po svojem iskustvu znam da baotion ima tvrđu plastiku od lune rs50..

i milim da je obični baotiaon onaj 50bt bolji od silverstonea...na silverstoneu piše samo do 60kmh  :icon_biggrin:

dusVu:
Evo ovako , da ja kazem par rijeci. Razlika baotian-silverstone ti je ta sto baotian ima sire gume, duzi zadnji amortizer i navodno bolji karb. Ima cak i onaj qinqi (tako nesto) koji ima bolji sic i bolje plastike, drugaciji spuh(sira grana ) itd... Vidim ti si vec uzeo, za do ducana i to ako nebudes previse cacko bit ce ti oke a kad ti dosadi i pozelis da malo bolje ide moze se nac preko neta airstal 82 alu kit za oko 500 kn i s tim znacajno poboljsavas performanse. Inace sto se tice razrade nemoras tolko puno pazit, samo malo dok se ugrije i onda se vozis normalno. Ja imam oko 2500 km i nisam imo nekih problema osim sitnica (pukla sajla brzinomjera , neki nosaci na plastikama..) .. Uzivaj  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju