Općenito > Generalno o skuterima
baotian ili silverstone?
enigma:
ljudi pozdrav,
za početak pohvale autorima stranice,kao i zanimljivom forumu. :icon_thumright:
trebam kupit skuter za 15-tak dana i gledam sad,baotian i siverstone koštaju 4 900.toliko imam i nebi dao više love...
pokušavam tražit po netu tu marku silverstone,nikad nisam čuo za nju, ima ih u pevecu, jel ima tko kakva iskustva s tom markom?
vidim da je vizualno identičan kao i baotian,samo bez kovčega iza, tako da brijem da je to isto pod drugim imenom, šta vi kažete?
uopće jel vrijede ti skuteri šta?
eto iskustva su i više nego dobrodošla...hvala i pozdrav svima
roby44:
to je ista stvar,nema ni najmanje razlike. moj je bio huoniao :laughing7:
evo nedavno prodao... motor je definitivno slab, al sto se tice pouzdanosti nikad nije bilo problema + malo trosi.
pa ovisi samo o tvojim potrebama. ja sam svog platio 4k, ako si iz zg imas ih u ing-kartu.
enigma:
nisam iz zg, iz pule.
ima ovdje par dućana prodaju to i pitam ja čovjeka di se toči ulje za motor?,( prije 6-7 godina imo skuter koji je imao pored spremnika za gorivo i spremnik za ulje...) ..
kaže on nemam pojma,ovo prvi put vidim, i sad ja gledam skuter i nigdje nema spremnika za ulje...jedino kod auspuha ima nešto kao polugica kojom se provjerava stanje ulja, i pitam ga jel ovdje?..
kaže on ja sam automehaničar, nemam pojma o skuterima :headbang:
pitanje robi44 jel ga možes sam održavat ili postoje za to određeni servisi ovlašteni (ovi ovdje nemaju pojma)?
i garancija je 3 godine ili godinu,jer sam u papirima vidio da je 3 a čovjek mene uvjerava da je godinu dana?
ah bitno da vozi :dontknow:
roby44:
ma mozes,po njemu se svasta moze kemijat,idu i neki djelovi od ostalih skutera.
ulje ide tamo gdje si rekao, a ispod imas saraf gdje ga ispustis.
imas na www.flag.hr svih mogucih dijelova za njega.
enigma:
ok hvala robi.
:toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju