Općenito > Generalno o skuterima
baotian ili silverstone?
enigma:
eto hvala...ma reci mi kako ga treba vozit u tom razdoblju razrade?
jer,pokušavam pomalo s gasom itd...al jedno pitanje, jučer nas bilo 2 na skuteru i sve ok...međutim na otvorenoj cesti nemoš vozit 40 pa ga stisnuo ali on na 45-50 jednostavno prestao vuć i nakon nekoliko trenutaka opet počeo...
jel to zbog blokade ili nešto nije u redu? inače kad sam sam na motoru bez problema vuče i pod punim gasom, al eto izbjegavam puni gas, barem do prvih 500 km...
roby44:
ma vozi, zato i sluzi blokada da ti ogranici brzinu. mozes ti i bez blokade ako neces preko 50. :icon_biggrin:
ja sam svome skinuo blokadu vec prvi dan :toothy3:
ipak je 4t pa mu to nije takva muka. najvaznije ti je da se dobro brines za ulje i redovito ga mjenjas.
nakon 1000km namjesti ventile, trebao bi dosta bolje ic.
http://taishanowners.proboards41.com/index.cgi?board=mechanics&action=display&thread=1146478558
enigma:
šta to znači da ti ta blokada jednostavno smanji ubrzanje, kao kod auta na nekih 6000-7000 okretaja?
i mogu li znači odmah punim gasom ili da neidem preko 40?
roby44:
pretpostavljam da imas samo elektronsku blokadu, jednostavno ti blokira okretaje tako da ne moze preko 50.
mozes normalno puni gas jer ionako ne mozes preko kad imas blokadu, zato ti se dogodi da prestane vuc, to je normalno i bezopasno.
enigma:
e hvala ti puno, već sam mislio da nešto nevalja... :hello:
jel istina da su servisi po 200 kn? jer bliži mi se prvi na 300 km..pa da se mogu pripremit...idući mjesec registracija za auto... :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju