Općenito > Generalno o skuterima

baotian ili silverstone?

<< < (6/19) > >>

filiplatinovicz:
nas eledio smatra da baotian vrijedi svake kune...
hvali ga i downtown, koji je upravo na prednjim stranicama o svojim iskustvima s Baotianom iz prve ruke napisao veoma lijepi pregled...
skuter je malen, s malim kotačima, prvenstveno za jednu osobu... ali ideeeee!!!!!!!!!!  :drunken_smilie: :glasses9: :laughing9:

dado:
znaš onu dvije poslovice, "koliko para ,toliko muzike" i onu " nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari"!!!!

mislim da sam ti sve rekao!! :headbang:

Downtown:

--- Citat: dado - 27 Lipanj, 2006, 15:58:32 ---znaš onu dvije poslovice, "koliko para ,toliko muzike" i onu " nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari"!!!!

mislim da sam ti sve rekao!! :headbang:

--- Kraj citata ---

prvo cu reci da su kinezi ako nista drugo jako dobra konkurencija
to primjecujete po recimo zipu koji sad kosta 10tkn zahvaljujuci malim zutim
misljenja sam da niti jedna 50ica ne vrijedi preko 15kkn i za te novce novce
moze se dobiti jako dobar skut od 150-200ccm, a razlika je nebo i zemlja

mozete sad pricat o nabrijanim 50icama ali svi znamo da je to rupa bez dna i da
je bolje odmah u startu ici na jaci skuter

isto tako moje misljenje je da baotian vrijedi tih 4-5tkn i to mu je realna cijena
a da recimo runner ne vrijedi 20tkn

ako si vec toliko protiv kineza zanima me tvoje misljenje o recimo tajvancima (kymco, sym...)

Doomsday:
Hm, enigma, nemoj se ljutit, ali izgleda cini mi se da ne kontas sto 2T i 4T znace...
2T znaci dvotaktni motor, koji mijesa u gorivu smjesu i ulje za podmazivanje i zbog toga na ispuhu smrde i dime(siti se Wartburga, ako si ga ikad vidija...) ali su zato manje osjetljivi na pregrijavanje i mogu se low tech tuningom nabrijat na dosta vise snage (ali onda i dosta vise trose...)
4T znaci cetverotaktni i to su motori kao u autima, ulje za podmazivanje je odvojeno od goriva, oni su nesto osjetljiviji na pregrijavanje, ali zato ne smrde i ne prde... :D Daju manje snage na istu kubikazu, teze ih je nabrijat tuning-om (citaj-skuplje) i inace su kao konstrukcija kompliciraniji nego 2T, ali i manje trose, manje smrde, itd...
Eto, Baotian je 4T skuter od 50 kubika koji nikad nece bit jurilica, ali kad ga odblokiras, ukoliko nema krvolocnih uzbrdica, bit ce jednostavno, ugodno i pouzdano prometalo... :D
Pozdrav.

- UPS!!! Nisan vidija da ima i druga strana... Shit, a filip sve vec lipo objasnija... :D

filiplatinovicz:
lijepo je sto problem sagledavamo iz sličnih uglova, a svako dometne nesto svoje originalno...
poučne su Dadine poslovice, ali nemaju svi dovoljno para da kupuju skupo... uz to, pitanje je i praktične uporabe neke stvari:  ako je alternativa baotian ili cipele, ja sam uvijek za baotian... da pare nisu u pitanju savjetovao bih kupnju najdebljeg harley-davidsona... usprkos tome što je slabe snage i loše ciklistike, zastarjele koncepcije i kaj ti ga ja znam...
 :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju