Općenito > Generalno o skuterima
baotian ili silverstone?
filiplatinovicz:
--- Citat: ---a to što si vozio prije i što ima spremnik ispod sica je 2T mašina a baoutian i sl. sa šipkom za mirenje ulja su 4T mašine Nemoj se zafkat za ulje jer bi bilo gadno!
--- Kraj citata ---
I meni je to pitanje o ulju odmah zapelo za oko. Mozda nije na odmet dodatno objasnit coviku:
Dakle 2 T strojevi troše mješavinu benzina i ulja i tako se podmazuju. Nekad se mješavina mogla kupit i na pumpi i ulijevala se u isti spremnik. Danas većina 2T mašina ima odvojene spremnike i automatsku mješalicu za smjesu...
Baotian ima 4T stroj, koji se podmazuje uljem iz kartera. Ulje se mijenja na servisima, svakih par tisuća kilometara, a intervale propisuje proizvođač, ovisno o količini ulja u karteru i postojanju uljnog filtra, etc. Razina ulja kontrolira se pomoću šipkice.. povremeno.. kao na autima
Dakle: U Baotian 4T pri kupnji goriva ulijeva se u spremnik ISKLJUČIVO eurosuper benzin: Toči, loži! :glasses9:
Downtown:
--- Citat: roby44 - 26 Lipanj, 2006, 14:29:24 ---svakako bi trebalo stavit lakse rolice jer su serijske preteske,oko 6-7gr. a bilo bi dobro 4-5gr.
dobit ces dosta na ubrzanju a brzina se ne bi trebala smanjit. :toothy9:
--- Kraj citata ---
lega mi ima agilityja gledo sam malo masinu i meni se to cini isto,
on je malo jaci u startu al kasnije smo tu negdje tak da i ja mislim
da je to do variomata, tj. rolica
enigma:
svaka čast filipl... :icon_thumright:
jako si dobro ovo objasnio...toči - loži,...hvala puno :hello:
filiplatinovicz:
nek Ti je sa srecom!
puno se mi sprdamo na racun baotiana... na forumima se moze naci svasta, kuknjave o lošoj poslijeprodajnoj usluzi, nedostatku dijelova i tako to. No, salu na stranu cinjenica je da su mnogi vlasnici zdovoljni... jedna moja prijateljica ima ga vec godinu dana, ljeti ide s njim redovito na posao i jako ga voli... a problema nije imala nikakvih...
na svaki nacin, za cijenu boljeg bicikla dobijes skut koji nije za naganjanje, ali sluzi svrsi uz doista minimalnu potrošnju
... naravno, poslusaj savjete o kupnji kod manjeg dilera, dobro pregledaj skut prije kupnje i to je to: toči, loži! :icon_thumright:
Downtown:
al svejedno ponekad provjeri razinu ulja jer malo stane
a ako slucajne malo gutne vec si na minimumu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju