Općenito > Propisi
jedan mali trik :D
doc-sr150:
--- Citat: tin_zgb - 09 Veljača, 2009, 23:40:58 ---Baš gledam vaše dojmove i iskustva. Mene još nisu čopili, a i da me uhvate odbio bi da me stave na valjak. Reko bi evo vam scooter, potpišite da ste ga preuzeli ja žurim. A nek se oni dalje snalaze sa njime. Još bi i strgao ključ u bravi, novi košta desetak kn. lol
--- Kraj citata ---
hahahahaha...nisi se zapito kolko brava košta... :laughing9: :laughing9: :laughing9:
t_o_m_i:
U sesvetama je najjace poznas sve drotove i nemas nikakvih problema s izvanrednim hehe Ps:Platis im cugu i oni nikad sretniji :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
perica_46:
pa da, al osijek je dosta mal grad i svi sve znaju i fala bogu, policajcu je dosta da te jednom stopa i odma te zapamti!! prošle godine sam cak 2 puta farbo skuter zbog toga... a kod nas g#vn#ri nebi ni svoju mamu pustili da ju stopaju...
speedburn2:
pa cekaj malo, ako te uhvati policija, imas el blokadu ides ljepo za njima 50 do tehnickog ako nemaju kod sebe valjke, kad on stavi skut na valje skut ide 50 ako nadje blokadu i ugasi je reces da si kupio motor bez blokade i vozis se sa upaljenom tom, bas radi policije, a to sta te uhvatio da se vozis npr, 80 reces da je mozda krivo pokazao onaj pistolj, meni je jednom na autu pokazalo za cak 30 km/h brze, sva sreca da su zaustavili auto ispred mene i on je isao 60 a pokazalo im je da smo obadva isli 90
Mr J:
ako vam se neda stavljati el blokada onda stavite prekidac za uspostavljanje i prekidanje el. kruga...
Naime, na istu zicu na koju ide i blokada (impuls sa pick up-a do svjecice) stavite obicni prekidac i kada je on stisnut skuter normalno radi a kada je iskljucen onda nema impulsa do svjecice i nemoze upaliti.
Naravno taj prekidac treba biti skriven negdje i nema sanse da vam izmjeri brzinu kada skuter ne pali...
Par metara cete gurati skuter kao do doma i onda kada policajac ode vi ga upalite i nastavite dalje.
Jasno, da ovo ne preporucam i to radite na vlastitu odgovornost. Svima preporucam polaganje odgovarajuce kategorije i kupnju jaceg skutera/motocikla, nego tuning slabijih masina ali opet svatko radi ono sto ga veseli :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju