Općenito > Propisi
jedan mali trik :D
Ive_MHR:
:laughing6: :laughing6: :laughing6:
nzm tu nikada nista a nisu me zaustavili na motoru brijem koko god dana :toothy9:
ana tehnickom lik je doso na 50+ - i oustio gas :laughing6: :laughing6:
hawk:
U Slavoniji pajkani stoje uvijek na otvorenijoj i bržoj cesti i tu vrebaju. meni je bio prvi susret sa jakim snagama mupa isti dan kad sam kupio stalkera. idem ja se malo vozit a pajkan izleti pred mene.. kaže on stani i čekaj a ja gledam šta da čekam??? a ono ide križni put kroz ulicu i kad su prošli kaže on ajde sad,....
Pupo:
--- Citat: hawk - 18 Siječanj, 2009, 20:06:46 ---U Slavoniji pajkani stoje uvijek na otvorenijoj i bržoj cesti i tu vrebaju. meni je bio prvi susret sa jakim snagama mupa isti dan kad sam kupio stalkera. idem ja se malo vozit a pajkan izleti pred mene.. kaže on stani i čekaj a ja gledam šta da čekam??? a ono ide križni put kroz ulicu i kad su prošli kaže on ajde sad,....
--- Kraj citata ---
Tako ja prilazim raskršću na Ferovcu, uglavnom križaju se glavne ceste kad murjak pali rotirku i prema meni, ja se zasrto (nisam još imao vozačku) kad on zaustavlja, idu mesić i ekipa preko druge ceste i kaže nema kroz raskršće.
A inače sam isto iz slavonije i nisam čuo nijednom da su nekoga slali na izvanredni tehnički ili da je bio na valjcima. A nema nijednog skutera koji neide bar 60. A na tehnički kada se ide ako poznaš nekoga maže do 50 i onda pusti gas i kaže da te sljedeći put neće moći pustit, a ako ne poznaš malo preurediš i to je to.
U biti njih boli briga, bitno da ti uzmu 400kn za regu. Njima dobro, nama dobro.
perica_46:
--- Citat: Area51 - 18 Siječanj, 2009, 20:30:39 ---
--- Citat: hawk - 18 Siječanj, 2009, 20:06:46 ---U Slavoniji pajkani stoje uvijek na otvorenijoj i bržoj cesti i tu vrebaju. meni je bio prvi susret sa jakim snagama mupa isti dan kad sam kupio stalkera. idem ja se malo vozit a pajkan izleti pred mene.. kaže on stani i čekaj a ja gledam šta da čekam??? a ono ide križni put kroz ulicu i kad su prošli kaže on ajde sad,....
--- Kraj citata ---
Tako ja prilazim raskršću na Ferovcu, uglavnom križaju se glavne ceste kad murjak pali rotirku i prema meni, ja se zasrto (nisam još imao vozačku) kad on zaustavlja, idu mesić i ekipa preko druge ceste i kaže nema kroz raskršće.
A inače sam isto iz slavonije i nisam čuo nijednom da su nekoga slali na izvanredni tehnički ili da je bio na valjcima. A nema nijednog skutera koji neide bar 60. A na tehnički kada se ide ako poznaš nekoga maže do 50 i onda pusti gas i kaže da te sljedeći put neće moći pustit, a ako ne poznaš malo preurediš i to je to.
U biti njih boli briga, bitno da ti uzmu 400kn za regu. Njima dobro, nama dobro.
--- Kraj citata ---
u osijeku su prosle god zaustavili brdo ljudi i vodili na izvanredni tehnicki... i svi su pali!!! ukljucujuci i mene... :laughing7: :laughing7:
tin_zgb:
Baš gledam vaše dojmove i iskustva. Mene još nisu čopili, a i da me uhvate odbio bi da me stave na valjak. Reko bi evo vam scooter, potpišite da ste ga preuzeli ja žurim. A nek se oni dalje snalaze sa njime. Još bi i strgao ključ u bravi, novi košta desetak kn. lol
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju