Općenito > Propisi

jedan mali trik :D

<< < (9/14) > >>

stark1:
kod mene nema tehnickog za skuter
 :toothy9: :toothy9:

PROOF:

--- Citat: SlowRider - 18 Prosinac, 2008, 15:39:50 ---Kad smo vec kod tehnickog pregleda i ispravnosti skutera imam jedno pitanje.

Imam carbon look poklopce zmigavaca i zadnjeg stopa. Zmigavci svijetle zutom bojom, pozicija je crvena kao i svijetlo kocnice.

Nije mi previse stalo do toga, a kad sam ih vec dobio odlucio sam ih staviti jer sam morao promjeniti orginalne...
Postoji li nekakav razlog da ovo nije legalno?

--- Kraj citata ---
ja sam imal te poklopce i nije nis sral..samo mi reko nek upalim da vidi dal rade..... i ja iam onu blokadu na daljinski i na valjcima 46 i meni veli ovaj nemoj skidat blokade to ti je sasvim dovoljno ovo ono....dok me pustil ja iskljucil blokadu i gas samo me cudno gledal :)

aeroxtuning:

--- Citat: sanatorium - 19 Prosinac, 2008, 16:20:19 ---ma citam vase postove i se cudim kod nas u makedoniju ne mere max. brzinu nigde ( na tehnicki samo proveravaju svetla zmigavci svirka kocnice i to je to )   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
bez ikakvog vrijedjanja,ali makedonija je godinama iza hrvatske :D vi mozete bit mirni min 10 godina :D

perica_46:

--- Citat: gumy - 19 Prosinac, 2008, 17:05:51 ---ti valjci mjere do 85 ako se dobro sječam, gošev aerox smo sastavili u petak, razradili ga i dali mu ga u subotu navečer, kralja su u ponedeljak popodne već zaustaviili i odveli na tehnički :D njegov sa 2+ i nardom je došao do max brzine na valjcima i bilo je još gasa za dati :D a o buci da nepričam koja je bila hahaha.
pa eto kod nas je murija jako striktna za brzinu od 50 na sat, isto tako i ovi na tehničkom, ali to mi nije jasno kako on tebi može isključiti el blokadu ako nigdje u zakonu ne piše da je to zabranjeno. eto neki neće odobravati moje nestajanje policiji nikad, ali eto ako će oni biti klošari pa tolko zajebavat za to onda ću im i ja bježat, nije bitna kazna od 300 kuna nego ponovno vraćanje blokada na skuter što mi se definitivno neda radit svaki tjedan. :)

--- Kraj citata ---
tako je gumi, ja cu zatobom!!! hehehe :D danas neki fuš kod tebe poslje rucka??

dino gp1:
Koliko znam u rijeci policija nema tih valjaka za mjerenje brzine...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju