Općenito > Propisi

jedan mali trik :D

<< < (8/14) > >>

...:::Masla:::...:
ajmo mi lagano dogovorit prosvjed da nsm ukinu to ograničenje od 50 km/h..
kad mogu svi prosvjedovat možemo i mi....
jbt pa ako idem 50 km/h samo smetam u prometu

perica_46:

--- Citat: igor.sb - 18 Prosinac, 2008, 23:45:18 ---
--- Citat: Losinj - 18 Prosinac, 2008, 22:51:50 ---popilo dosta vas kazne onda na tim valjcima il testirate prek veze tamo :laughing3:

--- Kraj citata ---

ja svoju kaznu nakon god i 4 mj. jos nisam dobio  :dontknow:

--- Kraj citata ---
ja nakon dva ipo tjedna, 700 kuna doslo... a mogo sam si kupit neki jeben dio za te pare... al sad kad ga napravim, nestajem nikome... aahahhahahahahh :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

sanatorium:
ma citam vase postove i se cudim kod nas u makedoniju ne mere max. brzinu nigde ( na tehnicki samo proveravaju svetla zmigavci svirka kocnice i to je to )   :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: perica_46 - 19 Prosinac, 2008, 15:42:58 ---
--- Citat: igor.sb - 18 Prosinac, 2008, 23:45:18 ---
--- Citat: Losinj - 18 Prosinac, 2008, 22:51:50 ---popilo dosta vas kazne onda na tim valjcima il testirate prek veze tamo :laughing3:

--- Kraj citata ---

ja svoju kaznu nakon god i 4 mj. jos nisam dobio  :dontknow:

--- Kraj citata ---
ja nakon dva ipo tjedna, 700 kuna doslo... a mogo sam si kupit neki jeben dio za te pare... al sad kad ga napravim, nestajem nikome... aahahhahahahahh :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

e sad ovako

u brodu kad su me uvatili dobio kaznu 500kn i po clanku tom i tom

a brata kad su u os uvatili dobio je 300kn po clanku tom i tom + 100kn troskovi policiji

i kaze murjak bratu da je kazna uvijek isla po tom clanku  (nemam u sebe pa ne mogu reci koji je) di je 300kn

znaci isti prekrsaj po 2 razlicita zakon/clanka   ???

mozda su u brodu shvatili da su se malo zajeb...pa nist nije doslo, dok je bratu doslo iz porezne neki dan, da mora platiti to sto su ga u os uvatili u 5mj

gumy:
ti valjci mjere do 85 ako se dobro sječam, gošev aerox smo sastavili u petak, razradili ga i dali mu ga u subotu navečer, kralja su u ponedeljak popodne već zaustaviili i odveli na tehnički :D njegov sa 2+ i nardom je došao do max brzine na valjcima i bilo je još gasa za dati :D a o buci da nepričam koja je bila hahaha.
pa eto kod nas je murija jako striktna za brzinu od 50 na sat, isto tako i ovi na tehničkom, ali to mi nije jasno kako on tebi može isključiti el blokadu ako nigdje u zakonu ne piše da je to zabranjeno. eto neki neće odobravati moje nestajanje policiji nikad, ali eto ako će oni biti klošari pa tolko zajebavat za to onda ću im i ja bježat, nije bitna kazna od 300 kuna nego ponovno vraćanje blokada na skuter što mi se definitivno neda radit svaki tjedan. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju