Tehnički kutak > Tuning skutera
Neće primit pun gas
2TDottore:
ja nekuzim kaj ti ocekujes od midrace setupa da ce ti isto ic kad je vani suho i kad je vlaga jako velika i uz to je hladno.To mozes zaboravit.Evo ja cu ti samo to rec a ti onda stelaj svaki dan fergazer ak se mislis vozikat s takvim setupom s obzirom da se vrijeme i temperature mjenjaju svako malo ili se nemoj vozit a to ti je moj savjet jer ne vozis serijalu na koju skoro pa ne utjecu vremenski uvjeti nego vozis vec masinu koja je jako osjetljiva na svaku promjenu tlaka i vlage.Evo tolko od mene. :icon_thumright:
vktr:
Da nemaš fuš od delorta kao i ja?
3alfa3:
--- Citat: 2TDottore - 18 Prosinac, 2008, 00:16:09 ---ja nekuzim kaj ti ocekujes od midrace setupa da ce ti isto ic kad je vani suho i kad je vlaga jako velika i uz to je hladno.To mozes zaboravit.Evo ja cu ti samo to rec a ti onda stelaj svaki dan fergazer ak se mislis vozikat s takvim setupom s obzirom da se vrijeme i temperature mjenjaju svako malo ili se nemoj vozit a to ti je moj savjet jer ne vozis serijalu na koju skoro pa ne utjecu vremenski uvjeti nego vozis vec masinu koja je jako osjetljiva na svaku promjenu tlaka i vlage.Evo tolko od mene. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Da ljudi krivo ne shvate....
Vlazan zrak obogacuje smjesu (jer je manje kisika u njemu).
Hladan i suh zrak je najbogatiji kisikom
black-rox:
--- Citat: vktr - 18 Prosinac, 2008, 01:39:13 ---Da nemaš fuš od delorta kao i ja?
--- Kraj citata ---
Zato kupiš pwk pa se jebeš jebeš dok ga naštelaš i onda vidiš razliku između dellorta i pwk :icon_thumright:
gokiSP:
vozis serijali i ne jebes se oko toga :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju