Tehnički kutak > Tuning skutera
Neće primit pun gas
area mf:
e ovako radi se o minarelliu.stavljen kit due+,nardo,19 dell,carb.lamelice...i imam od jučer problem jedan,naime neće mi primit pun gas.kad startam onda poleti do jedno 50kmh i tu se počne gušiti,skinem mu crijevo od dovoda benge sa karba i nema benge,pa ga upalim na čok opet po gasu,stanem skinem crijevo-ima benge u crijevu.to mi se nije dešavalo do jučer.Pitanje za sve jel problem u vakum pumpi od goriva ili....?mislim da do karba nije(dellorto19,e13,85dizna)ajmo pomagajte. :help:
Kemo_nrg:
--- Citat: area mf - 17 Prosinac, 2008, 12:31:43 ---e ovako radi se o minarelliu.stavljen kit due+,nardo,19 dell,carb.lamelice...i imam od jučer problem jedan,naime neće mi primit pun gas.kad startam onda poleti do jedno 50kmh i tu se počne gušiti,skinem mu crijevo od dovoda benge sa karba i nema benge,pa ga upalim na čok opet po gasu,stanem skinem crijevo-ima benge u crijevu.to mi se nije dešavalo do jučer.Pitanje za sve jel problem u vakum pumpi od goriva ili....?mislim da do karba nije(dellorto19,e13,85dizna)ajmo pomagajte. :help:
--- Kraj citata ---
hehe to je i meni bilo, ja sam rjesio tako sto nastelao onaj seraf na carbu, seraf za smjesu :toothy9:
gumy:
meni se čini možda mala dizna s obzirom na gljivu i veličinu karba.
šaraf za smjesu nema veze na ful gasu
3alfa3:
Ako motor radi dobro do 3/4 otvora gasa, onda je problem iskljucivo u presiromasnoj smjesi na full gasu - vecu dizu trebas
Crazy Kuree:
i ja mislim da treba barem 90 ako ne 95, a ja sam imo sličan problem jednom, ondje gdje se prikovča crijevo za benzin na krab. tu unutra začepilo nešta i uzmem žicu od co2 aparata i pročistim onda je letio... tak ono poleti do 60 i uguši se ponekad i crkne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju